Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Hydra Intensive Cooling Masque 120g

Hinta:113.00 €

Täyteläinen, ylellinen ja viilentävä hoitotuote, joka ravitsee, raikastaa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti.

Tämän ammattitason tuotteen kasvipohjaiset antioksidantit, kuten centella asiatica, resveratrol, vihreä tee, aloe vera ja ruusunmarja yhdessä kasvipohjaisen hyaluronihapon – luonnon tehokkaimman kosteuttajan kanssa - saavat ihon raikkaaksi, kosteutetuksi ja hehkuvaksi.

Sopii erityisesti herkälle ja ärsyyntyneelle iholle - jopa auringossa palamisen jälkeen. Tämä kevyt, geelimäinen naamio auttaa rauhoittamaan ja sammuttamaan kuivan ihon janoa viilentävillä ja raikastavilla ravinteillaan.

Voidaan joko poistaa iholta levityksen jälkeen tai jättää vaikuttamaan yön yli.

Suosittelemme myös

iS Clinical Hydra-Cool Serum 30ml

is-clinical-hydra-cool-ihonhoitoseerumi.png&width=280&height=500
Kosteuttaa – rauhoittaa – taistelee aknea vastaan
Tämä raikastava, mutta silti tehokas ja hyvin imeytyvä seerumi tarjoaa maksimaalista kosteutusta ja auttaa rauhoittamaan ja helpottamaan kuivaa, vahingoittunutta ihoa. Seerumissa yhdistyvät korkealuokkaiset antioksidantit ja tärkeät kasvipohjaiset..
Hinta: 118.00 €

Cooling Aqua Jelly

cooling-aqua-jelly_2.0oz_2048x2048.jpg&width=280&height=500
Kevyt kosteusvoide rasvaiselle iholle. Viilentävä geelikoostumus muuttuu iholla vesimäiseksi ja jättää ihon heleäksi ilman kiiltelyä. Sisältää retinolimaista bioflavonoidikompleksia, joka vähentää ylimääräistä talia ja puhdistaa ihoa. Hyaluronihappo lukitsee kosteutta ihoon. Pietaryrtin kukkaöljy ja..
Hinta: 25.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »