Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Oil Free Matte SK30

Hinta:58.00 €

Oil Free Matte SK30 on erittäin kevyt, öljytön kosteusvoide, joka säilyttää ihosi mattapintaisena koko päivän ja antaa sille korkean UVA- ja UVB -suojan. Erityisen mikrohiukkasteknologian avulla voide imee iholta ylimääräistä talia. Hiivauute, hevoskastanja ja niasiiniamidit hillitsevät epäpuhtauksien laukaisijoita. 

Kenelle: Rasvaisuuteen tai näppyihin taipuvaiselle iholle.

  • Rasvaton kevyt koostumus sisältää edistyksellisiä aurinkosuoja-aineita, jotka takaavat optimaaliseen UVA- ja UVB -suojan. 
  • Mikrohiukkasteknologia imee iholta ylimääräistä talia. 
  • Hyödyntää UV Smart Booster -teknologiaa; kapseloidut antioksidanttiset C- ja E-vitamiinit vahvistavat UV-suojaa kun iho altistuu päivänvalolle. 

Käyttö: Levitä kasvoille ja kaulalle tasaisesti ja runsaasti 30 min. ennen altistumista auringolle. Käytä normaalin kosteusvoiteesi sijasta tai sen päällä. Ympärivuotiseen käyttöön suojaamaan auringon ja päivänvalon aiheuttamilta haitoilta. Lisää säännöllisesti ja erityisesti uimisen tai liikunnan jälkeen.

Ei sisällä keinotekoisia väriaineita tai tuoksuja / parabeeniton / gluteeniton / vegaani / testattu ilman eläinkokeita.

50ml 

Suosittelemme myös

iS Clinical Extreme Protect SK30

extreme_protect_spf30_new.jpg&width=280&height=500
Suojaa antava – kosteuttava – pehmentävä
Antaa laaja-alaisen UVA/UVB-suojan (suojakerroin 30) ja auttaa todistettavasti suojaamaan ihoa auringon haittavaikutuksilta. Tämä kosteuttava aurinkovoide auttaa myös korjaamaan auringon aiheuttamia haittavaikutuksia vähentämällä auringon synnyttämää..
Hinta: 95.00 €

Skin Aging Solutions Kit

skin_aging.jpg&width=280&height=500
Ihoa uudistavat tuotteet päiväksi ja yöksi
Monipuolinen päivävoide kosteuttaa, silottaa ja suojaa ihoa UVA- ja UVB-säteiltä. Dynamic Skin Retinol Serum sisältää 3,5% retinoidikompleksin, joka vaikuttaa ryppyihin, tehostaa ihon kiinteytymistä, minimoi huokosten ulkonäköä ja tasoittaa ihon sävyä.
Sisältää..
Hinta: 128.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »