Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Toimitusehdot

TOIMITUSTAVAT
Tuotteet toimitetaan lähimpään postitoimipaikkaan. Anna tilauksen yhteydessä puhelinnumerosi, niin posti voi lähettää tekstiviestin, kun tilaus on noudettavissa.

HINNAT JA TOIMITUSAJAT

Tuotteen hinta on palvelussa tilaushetkellä oleva hinta. 

Toimitusaikamme on normaalisti 1-2 viikkoa riippuen tuotteen saatavuudesta. Huomioikaa juhlapyhien vaikutukset postin kuljetuksiin. Postimaksut sisältyvät yli 20,- toimitukseen.

Kauneushoitola ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä, eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. Kauneushoitola pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan. Tilaajan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Saat toimituksen mukana lähetteen, joka toimii kuittina ostoksestasi.

PALAUTUSOIKEUS
Tilaajalla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavien tuotteiden on ehdottomasti oltava avaamattomia ja  tuotteen tulee olla alkuperäisessä, myyntikunnossa olevassa pakkauksessaan. Mikäli asiakas haluaa palauttaa tuotteen, on hänen aina ensin otettava yhteyttä hoitolaan, jotta voidaan sopia palautusjärjestelyistä.

Tietosuojaseloste