Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Ultra Calming Cleanser 500ml

Hinta:68.00 €
Erittäin hellävarainen puhdistus herkälle ja helposti reagoivalle iholle. pH-tasapainotettu, vaahtoamaton voidegeeli rauhoittaa ja viilentää herkkää tai herkistynyttä ihoa. Hellävaraisesti vahvistaa ihon luonnollista suojakerrosta. Voidaan huuhdella vedellä tai pyyhkiä vanulapuilla.     
  • Rauhoittaa ja viilentää, vähentäen punoitusta ja epämukavaa tunnetta iholla. 
  • Puhdistaa vaurioittamatta ihon omaa suojakerrosta. 
  • Vadelmauute edistää ihon paranemista, laventeliuute rauhoittaa ja kurkku-uute lievittää ärsytystä.

Kenelle: Herkälle ja herkistyneelle iholle.

Käyttö: PreCleanse -esipuhdistuksen jälkeen levitä kasvojen ja kaulan iholle kevyin ylöspäin suuntautuvin liikkein. Huuhtele huolellisesti haalealla vedellä tai poista vanulapuilla.

Suosittelemme myös

Daily Glycolic Cleanser 295ml

3E927A77-3C65-46A2-974E-DB29C7BF0953.jpeg&width=280&height=500
Daily Glycolic Cleanser on kevyesti kuoriva puhdistus, joka kirkastaa sameaa ja epätasaista ihon sävyä. Hellävarainen, mutta tehokas koostumus poistaa ihon pinnan soluja ja päivittäin kerääntynyttä likaa, jotka estävät ihon kirkkauden. Glykolihappo uudistaa kevyesti poistaen kuolleita ihosoluja ihon..
Hinta: 64.00 €

Special Cleansing Gel Refill täyttöpakkaus 500ml

IMG_5004.jpeg&width=280&height=500
Special Cleansing Gel on Dermalogican myydyin puhdistus maailmanlaajuisesti. Saippuaton, vaahtoava puhdistusgeeli puhdistaa tehokkaasti häiritsemättä ihon luonnollista kosteustasapainoa. Tämä ikoninen puhdistus huuhtelee hellävaraisesti pois lian jättäen ihon sileäksi ja puhtaaksi. Sisältää luonnollisesti..
Hinta: 61.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »