Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Hydra-Cool Serum 15ml

Hinta:76.00 €

Kosteuttaa – rauhoittaa – taistelee aknea vastaan

Tämä raikastava, mutta silti tehokas ja hyvin imeytyvä seerumi tarjoaa maksimaalista kosteutusta ja auttaa rauhoittamaan ja helpottamaan kuivaa, vahingoittunutta ihoa. Seerumissa yhdistyvät korkealuokkaiset antioksidantit ja tärkeät kasvipohjaiset ravinteet.

Se sopii erinomaisesti helpottamaan auringossa palanutta ihoa sekä heti ihokarvojen poiston jälkeen. Lisäksi HYDRA-COOL® SERUM taistelee tehokkaasti aknea vastaan. Se on kehitetty kaikille ihotyypeille sopivaksi ja on riittävän hellävarainen kaikkein herkimmällekin iholle.

KÄYTTÖ: Levitä pieni määrä puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle (tai saamiesi ohjeiden mukaan). Seerumia voidaan käyttää yksinään tai yhdessä muiden iS Clinical® -tuotteiden kanssa.

Suosittelemme myös

Neck Fit Contour Serum -kaulaseerumi

NeckFitContourSerum_111420_f2e081e21d0d4e67bdf2f7f6f1289f33_1.jpg&width=280&height=500
Neck Fit Contour Serum on kiinteyttävä kaulaseerumi, jolla treenaat kaulan ja dekolteen ihoa kahdesti päivässä. Seerumi napakoittaa välittömäsi ihoa ja säännöllinen käyttö kiinteyttää liftaten näkyvästi ihoa. Silottaa kaulan ja dekolteen pieniä juonteita ja ryppyjä. Säännöllinen käyttö takaa tulokset..
Hinta: 92.00 €

iS Clinical Youth Body Serum 200ml

IS_body_serum2.png&width=280&height=500
Tämä raikastava kevyt hienojakoinen seerumisuihke imeytyy helposti ihoon antaen voimallista kosteutusta ja antioksidanttisuojaa ulkomaailman haittatekijöitä vastaan.
Tämä tuote on kehitetty varta vasten vartalon ihon hoitoa varten. Se sisältää puhtaimmassa muodossaan hyaluronihappoa, tehokkaita vesimeloni-..
Hinta: 142.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »