Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Supple Skin KitHinta:98.00 €

Kosteuttava ja virkistävä ihonhoitosetti

Tämä kosteuttava pakkaus elvyttää pintakuivan ihon ja tukee pitkäkestoista kosteutusta. Käynnistä ihon kosteutuskierto ja kosteuta ihoa sisältäpäin Circular Hydration Serumilla. Jatka bestseller-kosteusvoiteella Skin Smoothing Creamilla lukitaksesi kosteuden koko päiväksi. Viilennä Cooling Globes -pallot jääkaapissa saavuttaaksesi hoitolakokemuksen kotona.

Sisältää täysikokoiset tuotteet:

  • Skin Smoothing Cream 50ml

  • Circular Hydration Serum 30ml 

  • Cooling Globe -viilentävät lasipallot kasvohierontaan (2 kpl)

 

Käyttö:

Circular Hydration Serum: Levitä puhdistetuille kasvoille ja kaulalle aamuin illoin kasvoveden jälkeen ja ennen kosteusvoidetta.

Skin Smoothing Cream: Levitä kevyin, ylöspäin suuntautuvin liikkein kasvoille ja kaulalle Circular Hydration Serum -seerumin jälkeen. Käytä kahdesti päivässä, aamuin ja illoin.

Cooling globes: Pyöritä viilentäviä palloja: leukalinjan poikki, poskipäiden sivuja pitkin ja kulmakarvojen yli 3-5 kertaa. Rullaa silmien alla kevyesti sisänurkasta ulospäin silmäkuopan luuta pitkin.

Suosittelemme myös

iS Clinical Poly-Vitamin Serum

is-clinical-poly-vitamin-serum-ihonhoito-seerumi.png&width=280&height=500
Ravitsee – kosteuttaa – taistelee ikääntymistä vastaan
Tämä seerumin intensiivinen, ravitseva koostumus on suunniteltu kosteuttamaan, uudistamaan ja ravitsemaan ihoa sen sisältämien tehokkaiden vitamiinien, luonnon ravintoaineiden ja ikääntymistä vastaan taistelevien antioksidanttien avulla..
Hinta: 86.00 € - 136.00 €

iS Clinical Pro-Heal Serum Advance+ seerumi 30ml

is-clinical-pro-heal-serum-advance-plus-hoitoseerumi.png&width=280&height=500
Loistava antioksidanttisuoja – rauhoittaa – taistelee ikääntymistä vastaan
Tämä tutkitusti tehokas ikääntymistä estävä tuote sopii erinomaisesti rosacean eli ruusufinnin, kystisen aknen, hyönteisten puremien ja joidenkin dermatiittimuotojen hoitamiseen.
PRO-HEAL® SERUM ADVANCE+® sisältää..
Hinta: 188.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »