Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Supple Skin KitHinta:98.00 €

Kosteuttava ja virkistävä ihonhoitosetti

Tämä kosteuttava pakkaus elvyttää pintakuivan ihon ja tukee pitkäkestoista kosteutusta. Käynnistä ihon kosteutuskierto ja kosteuta ihoa sisältäpäin Circular Hydration Serumilla. Jatka bestseller-kosteusvoiteella Skin Smoothing Creamilla lukitaksesi kosteuden koko päiväksi. Viilennä Cooling Globes -pallot jääkaapissa saavuttaaksesi hoitolakokemuksen kotona.

Sisältää täysikokoiset tuotteet:

  • Skin Smoothing Cream 50ml

  • Circular Hydration Serum 30ml 

  • Cooling Globe -viilentävät lasipallot kasvohierontaan (2 kpl)

 

Käyttö:

Circular Hydration Serum: Levitä puhdistetuille kasvoille ja kaulalle aamuin illoin kasvoveden jälkeen ja ennen kosteusvoidetta.

Skin Smoothing Cream: Levitä kevyin, ylöspäin suuntautuvin liikkein kasvoille ja kaulalle Circular Hydration Serum -seerumin jälkeen. Käytä kahdesti päivässä, aamuin ja illoin.

Cooling globes: Pyöritä viilentäviä palloja: leukalinjan poikki, poskipäiden sivuja pitkin ja kulmakarvojen yli 3-5 kertaa. Rullaa silmien alla kevyesti sisänurkasta ulospäin silmäkuopan luuta pitkin.

Suosittelemme myös

Dermatude Firming and Lifting Serum 30ml

Dermatude_Firming_and_Lifting_Serum_-_30_ml.jpg&width=280&height=500
Kiinteyttävä ja silottava seerumi pyyhkii iholtasi kymmenen vuotta.

Seerumia käytetään aamulla ja illalla 3-4 tippaa puhtaalle iholle ja seerumin päälle sopii Firming and Lifting Cream, joka kosteuttaa, kiinteyttää ja silottaa.

Kiinteyttävä seerumi, joka vahvistaa ihon kimmosäikeitä, kollageenia..
Hinta: 134.00 €

Brightening Kit

brightening_kit.jpg&width=280&height=500
C-vitamiiniseerumi + silmänympärysseerumi hoitamaan ikääntymisen merkkejä sekä kirkastamaan ihoa.
Saavuta kirkkaampi iho: tämä kirkastava ihonhoitorutiini sisältää ultrastabiilia C-vitamiinia, jonka kirkastava teho on kolminkertainen johtavaan kilpailijaan verrattuna. Jos haluat hoitolakokemuksen kotona..
Hinta: 133.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »