Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Super Rich Repair 100ml

Hinta:149.00 €

Super Rich Repair kosteusvoide on täyteläinen, runsaasti tehoaineita sisältävä kosteusvoide. Tuo avun kroonisesti kuivalle, kosteusköyhälle ja ennenaikaisesti ikääntyvälle iholle. Suojaa ympäristön rasituksilta. Dermalogica-kosteusvoiteista täyteläisimpänä, se rauhoittaa, kosteuttaa ja ravitsee kaikkein janoisintakin ihoa sekä toimii suojana äärimmäistä kylmää ja kuivaa ilmastoa vastaan. 

Kenelle: Kroonisesti kuivalle, ennenaikaisesti ikääntyvälle iholle sekä jokaiselle iholle vaativissa sääolosuhteissa.

  • Rauhoittaa ja antaa eristävän suojan ääriolosuhteilta. 
  • Kosteuttaa ja täydentää lipidisuojaa. 
  • Rauhoittaa tehokkaasti ja lievittää herkkyyden aiheuttamaa kutinaa. 

Käyttö: Levitä ylöspäin suuntautuvin liikkein kasvoille ja kaulalle. Anna voiteen hetken imeytyä ennen kuin lisäät muita tuotteita. Käytä yövoiteena tai tarpeen mukaan aamuin ja illoin.

Koko 100ml

 

Suosittelemme myös

Clearing Skin Wash

clearing_skin_wash.JPG&width=280&height=500
Clearing Skin Wash vaahtoava puhdistus poistaa ylimääräisen öljyn ja bakteerit, jotka aiheuttavat epäpuhtauksia. Tuotteen sisältämä salisylihappo poistaa ihoa tukkivan lian ja elottomat ihosolut ehkäisten uusien epäpuhtauksien syntyä. Luonnollisesti antiseptiset minttu- ja eukalyptusuutteet ja teepuu..
Hinta: 43.00 € - 68.00 €

Dynamic Skin Recovery SK50 100ml

IMG_9680.jpeg&width=280&height=500
Dynamic Skin Recovery SK50 on Dermalogican "bestseller" kosteusvoide.
Laajaspektrisen uv-suojan sisältävä keskitäyteläinen kosteusvoide hillitsee tehokkaasti ihon ikääntymisen laukaisijoita. Antioksidanttinen valkoinen tee ehkäisee vapaita radikaaleja ja muita ikääntymistä edistäviä tekijöitä yhdessä..
Hinta: 138.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »