Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Xtreme Lashes Skin Renewing Concealer peitevoide



Hinta:38.00 €

Vaihtoehdot

Tuote
Fair
Neutral

Peittävä ja valoa silmänympärysiholle tuova peitevoide.

Ikääntymisen merkkejä estävä voide, joka auttaa ihoa näyttämään tasaisemmalta, täyteläisemmältä, kiinteämmältä, kirkkaammalta ja kosteutetummalta. Sopii kaikille ja erityisesti niille, joiden iholla on näkyvissä merkkejä silmien tai kasvojen alueen ikääntymisestä, punaisuudesta, kuivuudesta tai elottomuudesta. 

Tämä ikääntymisen merkkejä estävä peitevoide tarjoaa kokonaisvaltaista hyvinvointia iholle. Jatkuvassa käytössä ihossa näkyvät rypyt ja hienot juonteet tasoittuvat samalla, kun iho näyttää tasaisemmalta, täyteläisemmältä, kiinteämmältä ja kosteutetummalta.

Tuotteen vaikutukset ovat seuraavanlaisia:

  • Korjaavat ja estävät ominaisuudet: estää ihon ikääntymisen merkkejä kapsuloidun kaksoispeptidi-karnosiinin sekä antioksidanttisen maarianohdakeuutteen ja E-vitamiinin (tocopherol) ansiosta, jotka kulkeutuvat ihon käyttöön tehokkaasti ja syvävaikutteisesti rasvoja kuljettavien liposomien ansiosta. Näiden kolmen ainesosan kokonaisuus taistelee ihon hienoja juonteita ja ryppyjä vastaan, ravitsee ihoa, lisää ihon elastisuutta ja estää sen jäykistymistä ja kollageenin romahtamista glykaation johdosta.

  • Kosteuttavat ja tulehduksia estävät ominaisuudet: Australian myrttiöljy ja bisabolol (peräisin saksalaisesta kamomillasta) estävät ihon tulehdusoireita ja kuivuutta sekä auttavat ehkäisemään ihon punaisuutta ja poistavat  ihon värivirheitä.

  • Nuorekas ihon hohde: Ehkäisee tummien silmänalusten, ryppyjen ja juonteiden, suurentuneiden ihohuokosten sekä epätasaisen ihonvärin näkyvyyttä silmien ympärillä ja koko kasvojen iholla. Peitto kestää pitkään kevyiden, mutta pitkäkestoisten väripigmenttien avulla. 

Käyttöohje: Kieritä tuotepakkausta sen pohjasta, jolloin tuotetta tulee näkyviin tuotteen toiseen päähän. Peitä tummat silmänaluset, häivytä ryppyjä ja hienoja juonteita sekä levitä tuotetta luomille ja edelleen koko kasvojen alueelle tasoittamaan ihon väriä. Taputtele tuotetta kevyesti iholle ja häivytä tasaisen lopputuloksen aikaansaamiseksi. Voit käyttää kahta eri väriä parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. 

Suosittelemme myös

Xtreme Lashes GlideLiner -silmänrajauskynä

XTREME_golden_olive.jpg&width=280&height=500
GlideLiner™ Eye Pencil -silmänrajauskynä


Erinomainen pysyvyys ja vahva pigmentti.


Innovatiivinen, pitkäkestoinen geeliteknologia


Värittää hellästi


Piirrät helposti tarkan viivan tai luot dramaattisen ilmeen häivyttämällä väriä


Voidaan muokata laiton aikana, jonka jälkeen kuivuu..
Hinta: 35.00 €

Youngblood Mineral Primer pohjustustuote

4DF4AD41-B63F-42FD-B3A1-D0F7B7DDE7A3.jpeg&width=280&height=500
Mineraalipohjustustuote, jossa luonnolliseen maasälpäsilikoniin on sidottu runsaasti antioksidantteja ja kosteuttavaa syvänmeren vettä. Häivyttää ihon pinnan virheet ja epätasaisuudet ja tekee meikille pysyvän pohjan. Aivan oivallinen tuote nestemäisen ja voidemaisen meikkipohjan alla.
Sopii erityisesti..
Hinta: 73.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »