Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Cleansing Complex -puhdistusgeeli 180ml

Hinta:58.00 €

Hellästi kuoriva – ikääntymisen merkkejä hidastava – puhdistava 

Tämä läpinäkyvä, kevyt puhdistusgeeli on tehokas, mutta silti hellävarainen ja sopii jopa erittäin herkälle iholle. CLEANSING COMPLEXissa yhdistyvät juuri sopivassa suhteessa luonnon ravintoaineet, antioksidantit ja miedot kuorivat ainesosat, jotka puhdistavat ihoa ja ihohuokoset poistamatta ihon luonnollisia suojaavia öljyjä sekä jättäen ihon pehmeäksi ja puhtaaksi. Ei kuivata ihoa. Erillistä kasvovettä ei tarvita.

CLEANSING COMPLEX sopii erinomaisesti kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille. Toimii myös taistelussa aknea vastaan.

KÄYTTÖ: Kosteuta kasvot ja kaula vedellä. Lisää pieni määrä CLEANSING COMPLEXia kosteisiin käsiin. Hiero käsiä yhteen ja hiero sen jälkeen käsiin ja kaulalle. Huuhtele huolellisesti ja painele pyyhkeellä kuivaksi.

Suosittelemme myös

Best Cleanse + Glow

best_cleanse_and_glow.jpg&width=280&height=500
Silottaa ja kirkastaa
Tunnetuimmat tuotteet puhtaalle ja hehkuvalle iholle: tämä etupakkaus sisältää Dermalogican kaksoispuhdistuksen sekä suosituimman jauhekuorinnan, joka tekee ihosta sileämmän, kirkkaamman ja terveemmän näköisen. Sisältää täysikokoiset tuotteet:


PreCleanse 150 ml


Special..
Hinta: 114.00 €

iS Clinical Active Glow Collection

IMG_4287.jpeg&width=280&height=500
Active Glow Collection sisältää kliinisesti tehokkaaksi todettuja tuotteita, jotka on kehitetty kuorimaan ja uudistamaan ihoa.
Cleansing Complex ja Active Serum sisältävät tehokkaita kasveista peräisin olevia uutteita ja salisyylihappoa, jotka puhdistavat ja kuorivat ihoa hellästi saaden aikaan näkyviä..
Hinta: 152.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »