Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Active Glow Collection

Hinta:152.00 €

Active Glow Collection sisältää kliinisesti tehokkaaksi todettuja tuotteita, jotka on kehitetty kuorimaan ja uudistamaan ihoa.

Cleansing Complex ja Active Serum sisältävät tehokkaita kasveista peräisin olevia uutteita ja salisyylihappoa, jotka puhdistavat ja kuorivat ihoa hellästi saaden aikaan näkyviä parannuksia ihon sävysssä, ja rakenteessa. Lisäksi ne häivyttävät ryppyjä ja juonteita. 

Active Peel System on tehokas, mutta silti hellävarainen ja nopeavaikutteinen 2-vaiheinen hoitomuoto. 

  • Vaihe 1 tarjoaa kontrolloidun kuorinnan, jossa hyödynnetään tehokkaita, mutta helliä kasveista peräisin olevia happoja. 
  • Vaihe 2 syväkosteuttaa ja uudistaa hyödyntäen iS Clinicalin omaa kasviperäistä Extremozyme® -seosta ja kupari-tripeptidi 1 -kasvutekijää.

Tämän kokoelman innovatiivinen yhdistelmä kasviuutteita, antioksidantteja ja  Extremozymes-entsyymejä saa aikaan merkittäviä tuloksia tehden ihosta kuulaan.  


Pakkaus sisältää alla olevat tuotteet:

Cleansing Complex 60ml

Active Serum 15ml

Active Peel System (kolme lappuparia)

Suosittelemme myös

iS Clinical Youth Body Serum 200ml

IS_body_serum2.png&width=280&height=500
Tämä raikastava kevyt hienojakoinen seerumisuihke imeytyy helposti ihoon antaen voimallista kosteutusta ja antioksidanttisuojaa ulkomaailman haittatekijöitä vastaan.
Tämä tuote on kehitetty varta vasten vartalon ihon hoitoa varten. Se sisältää puhtaimmassa muodossaan hyaluronihappoa, tehokkaita vesimeloni-..
Hinta: 142.00 €

Skin Resurfacing Cleanser

dermalogica-age-smart-skin-resurfacing-cleanser8347.jpg&width=280&height=500
Kaksivaikutteinen, kuoriva puhdistus jättää ihon heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen tasaiseksi ja kirkkaaksi. Maitohappo vähentää ikääntymisen merkkejä poistamalla elotonta ihosolukkoa ja nopeuttamalla solujen uusiutumista. Antioksidantit hoitavat ihoa samalla kun ruusunkukkaöljy rauhoittaa ihoa...
Hinta: 50.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »