Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Active Glow Collection

Hinta:152.00 €

Active Glow Collection sisältää kliinisesti tehokkaaksi todettuja tuotteita, jotka on kehitetty kuorimaan ja uudistamaan ihoa.

Cleansing Complex ja Active Serum sisältävät tehokkaita kasveista peräisin olevia uutteita ja salisyylihappoa, jotka puhdistavat ja kuorivat ihoa hellästi saaden aikaan näkyviä parannuksia ihon sävysssä, ja rakenteessa. Lisäksi ne häivyttävät ryppyjä ja juonteita. 

Active Peel System on tehokas, mutta silti hellävarainen ja nopeavaikutteinen 2-vaiheinen hoitomuoto. 

  • Vaihe 1 tarjoaa kontrolloidun kuorinnan, jossa hyödynnetään tehokkaita, mutta helliä kasveista peräisin olevia happoja. 
  • Vaihe 2 syväkosteuttaa ja uudistaa hyödyntäen iS Clinicalin omaa kasviperäistä Extremozyme® -seosta ja kupari-tripeptidi 1 -kasvutekijää.

Tämän kokoelman innovatiivinen yhdistelmä kasviuutteita, antioksidantteja ja  Extremozymes-entsyymejä saa aikaan merkittäviä tuloksia tehden ihosta kuulaan.  


Pakkaus sisältää alla olevat tuotteet:

Cleansing Complex 60ml

Active Serum 15ml

Active Peel System (kolme lappuparia)

Suosittelemme myös

Oil To Foam Total Cleanser 250ml

Oil_To_Foam_Total_Cleanser.jpg&width=280&height=500
Kaksoispuhdistus yhdessä tuotteessa – Oil To Foam Total Cleanser poistaa meikin ja puhdistaa ihon yhdellä kertaa. Öljystä vaahdoksi muuttuva puhdistus poistaa meikin, aurinkosuojan ja epäpuhtaudet jättäen ihon täysin puhtaaksi ja pehmeäksi. Tyrniöljyä sisältävä, kullanvärinen geeliöljy sulattaa..
Hinta: 63.00 €

Pronails -käsienhoitopaketti

Pronails_paketti.JPG&width=280&height=500
Käsienhoidon tehopaketti:

Pronails Deep Defense Hand Serum 30ml tehoseerumi: Hoitoseerumi, joka hidastaa käsien ihon vanhenemista, ohentumista ja kuivumista.
Pronails Vitamini Cuticle Oil 5ml kynsinauhaöljy, joka on helppokäyttöinen ja pakattu kivaan pikkutuubiin. ..
Hinta: 52.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »