Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

BioLumin-C Eye Serum 15ml

Hinta:73.00 €

BioLumin-C Eye Serum on runsaasti C-vitamiinia sisältävä silmänympärysseerumi, joka hoitaa näkyvää ennenaikaista ihon ikääntymistä, mikä johtuu päivittäisistä silmien liikkeistä ja ympäristön stressistä. Seerumin sisältämä erittäin stabiili ja biosaatava C-vitamiinikompleksi kirkastaa dramaattisesti ja kiinteyttää näkyvästi silmänympärysihoa.  Runsaasti polyfenoleja sisältävä ketapaniuute ja ihoa ravitseva chiasiemenöljy kosteuttavat, parantavat ihon joustavuutta ja vähentävät pieniä juonteita. Ravintorikas tremella sieni ja mikrolevä sitovat kosteutta ja poria -sieni antaa iholle luonnollisen hehkun. 

Kenelle: Normaalista ikääntyvälle ja ennenaikaisesti ikääntyvälle iholle

  • Kirkastaa silmänympärysaluetta

  • Kiinteyttää ja vähentää pieniä juonteita ja ryppyjä

  • Kosteuttaa ja kuorii silottaen ja antaen terveen näköisen ihon

Käyttö: Levitä silmien alapuolelle ja kulmaluulle aamuin illoin. Yksi tippa riittää molempiin silmiin. Varo, ettei tuotetta mene silmiin.

Ei sisällä keinotekoisia väriaineita tai tuoksuja / parabeeniton / gluteeniton / vegaani / testattu ilman eläinkokeita

Suosittelemme myös

Supple Skin Kit

supple_skin.jpg&width=280&height=500
Kosteuttava ja virkistävä ihonhoitosetti
Tämä kosteuttava pakkaus elvyttää pintakuivan ihon ja tukee pitkäkestoista kosteutusta. Käynnistä ihon kosteutuskierto ja kosteuta ihoa sisältäpäin Circular Hydration Serumilla. Jatka bestseller-kosteusvoiteella Skin Smoothing Creamilla lukitaksesi kosteuden..
Hinta: 98.00 €

iS Clinical Eye Complex 15g

is-clinical-eye-complex-silmanymparysvoide.png&width=280&height=500
Kirkastava – tasapainottava – silottava
EYE COMPLEXissa on tehokas, mutta silti hellävarainen kasvipohjainen koostumus. Siinä on kevyesti kuorivia ja ihoa kirkastavia ainesosia, jotka laskevat nopeasti silmänympärysalueen turvotusta samalla kosteuttaen ja tarjoten iholle antioksidanttisuojan..
Hinta: 107.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »