Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Poly-Vitamin Serum

Hinta alk.86.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
15ml86.00 €
30ml136.00 €

Ravitsee – kosteuttaa – taistelee ikääntymistä vastaan

Tämä seerumin intensiivinen, ravitseva koostumus on suunniteltu kosteuttamaan, uudistamaan ja ravitsemaan ihoa sen sisältämien tehokkaiden vitamiinien, luonnon ravintoaineiden ja ikääntymistä vastaan taistelevien antioksidanttien avulla. POLY-VITAMIN® SERUM -seerumin on todettu aikaansaamaan parannuksia jopa hyvin vaikeisiin iho-ongelmiin.

KÄYTTÖ: Levitä pieni määrä puhtaalle iholle, hiero kaikkialle kasvoille ja kaulalle (tai saamiesi ohjeiden mukaan). Joissakin tapauksissa iholla saattaa tuntua väliaikaisesti kuumotusta.

Suosittelemme myös

Maxey Lash ripsiseerumi

MaxeyLash_Vial_Brush_Right_2017MAY.jpg&width=280&height=500
MaxeyLash on ripsiseerumi, joka tukee tehokkaasti karvatupen toimintaa. Tuote alkaa vahvistamaan ripsiä heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Noin kuukauden kuluttua ripset ovat selkeästi pidemmät, tuuheammat, täyteläisemmät ja tummemmat.
Säännöllistä käyttöä jatkamalla saa parhaat tulokset. Tuotteen..
Hinta: 108.00 €

iS Clinical Hydra-Cool Serum 15ml

hydra_cool_15ml.jpg&width=280&height=500
Kosteuttaa – rauhoittaa – taistelee aknea vastaan
Tämä raikastava, mutta silti tehokas ja hyvin imeytyvä seerumi tarjoaa maksimaalista kosteutusta ja auttaa rauhoittamaan ja helpottamaan kuivaa, vahingoittunutta ihoa. Seerumissa yhdistyvät korkealuokkaiset antioksidantit ja tärkeät kasvipohjaiset..
Hinta: 76.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »