Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Poly-Vitamin Serum

Hinta alk.86.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
15ml86.00 €
30ml136.00 €

Ravitsee – kosteuttaa – taistelee ikääntymistä vastaan

Tämä seerumin intensiivinen, ravitseva koostumus on suunniteltu kosteuttamaan, uudistamaan ja ravitsemaan ihoa sen sisältämien tehokkaiden vitamiinien, luonnon ravintoaineiden ja ikääntymistä vastaan taistelevien antioksidanttien avulla. POLY-VITAMIN® SERUM -seerumin on todettu aikaansaamaan parannuksia jopa hyvin vaikeisiin iho-ongelmiin.

KÄYTTÖ: Levitä pieni määrä puhtaalle iholle, hiero kaikkialle kasvoille ja kaulalle (tai saamiesi ohjeiden mukaan). Joissakin tapauksissa iholla saattaa tuntua väliaikaisesti kuumotusta.

Suosittelemme myös

Multivitamin Thermafoliant

dermalogica-multivitamin-thermafoliant__99367_zoom.jpg&width=280&height=500
Inkerin vinkit: Hellävarainen kuorinta-aine kaikille ihotyypeille. Nopea käyttää, sillä vaikutusaika on vain 1-3 minuuttia. Vanhenevalle iholle tärkeä tuote, koska ihon kuolleen solukon määrä lisääntyy iän myötä. Sopii myös ohuelle ja herkistyneelle iholle. Kuorinnan merkitys iholle on hyvin tarpeellinen..
Hinta: 67.00 €

Supple Skin Kit

supple_skin.jpg&width=280&height=500
Kosteuttava ja virkistävä ihonhoitosetti
Tämä kosteuttava pakkaus elvyttää pintakuivan ihon ja tukee pitkäkestoista kosteutusta. Käynnistä ihon kosteutuskierto ja kosteuta ihoa sisältäpäin Circular Hydration Serumilla. Jatka bestseller-kosteusvoiteella Skin Smoothing Creamilla lukitaksesi kosteuden..
Hinta: 98.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »