Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Maxey Lash ripsiseerumi

Hinta:108.00 €

MaxeyLash on ripsiseerumi, joka tukee tehokkaasti karvatupen toimintaa. Tuote alkaa vahvistamaan ripsiä heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Noin kuukauden kuluttua ripset ovat selkeästi pidemmät, tuuheammat, täyteläisemmät ja tummemmat.

Säännöllistä käyttöä jatkamalla saa parhaat tulokset. Tuotteen vaikutukset ovat yksilöllisiä.

Käyttö: Poistetaan meikki ja puhdistetaan kasvot. Piilolinssit tulee poistaa ennen levittämistä. Levitetään pieni määrä seerumia ripsirajaan. Voidaan käyttää sekä ylä- että alaripsirajaan. Siveltimen voi pyyhkäistä putkilon suuaukon reunaan ennen levittämistä, jolloin tuotetta ei tule liikaa. Suositellaan käytettäväksi iltaisin.

Tuote riittää noin 4-5 kuukautta. Tuotetta käytetään kerran päivässä. Kun haluttu tulos on saavutettu (maksimitulokset noin kahden kuukauden kuluttua), käytetään joka toinen päivä.

MaxeyLash on hellävarainen silmäluomelle. Tuotteen laittamisen jälkeen iholla voi tuntua pientä kihelmöintiä ja kuumuutta, jotka häviävät nopeasti. Tämä on normaalia.
Jos ripsirajan iho alkaa punoittamaan tai tuntuu aralta, käytetään joka toinen päivä kunnes ärsytys häviää.

Jos tuotetta joutuu silmään, tulee silmät huuhdella välittömästi. Ei saa käyttää rikkoontuneelle iholle. Käyttö lopetettava, jos silmä punoittaa tai kutiaa. Jos oireet jatkuvat, ota yhteys lääkäriin.

Kun lopettaa MaxeyLashin käytön, ripset palautuvat pikkuhiljaa alkuperäiseen tilaan. Sopii käytettäväksi ripsipidennysten kanssa.

MaxeyLashia voi käyttää myös kulmakarvoihin.


Tuote tulee pitää vain omassa käytössä. Ei suositella käytettäväksi raskauden tai imetyksen aikana. Ei alle 18-vuotiaille. Ei ole testattu eläimillä.

Suosittelemme myös

YUMI-Brows kulmakarvojen laminointi

kesto_ja_lami.JPG&width=280&height=500
Huom. kun ostat lahjakortin verkosta, kirjoita Lisätietoja-kenttään lahjan saajan nimi.
YUMI™ Brows -kulmien laminointi eli brow lift on menetelmä, joka ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla. YUMI™ Brows -kulmien laminoinnissa kulmat muotoillaan..
Hinta: 69.00 €

BioLumin-C Serum 59ml

BBBioLumin-CSerum.jpg&width=280&height=500
BioLumin-C Serum on erittäin tehokas seerumi, joka toimii yhdessä ihon omien suojatoimintojen kanssa tehden ihosta kirkkaamman, kiinteämmän ja säteilevämmän. Edistyksellinen bioteknologia yhdistyy ultrastabiilin C-vitamiinin ja palmitoyylitripeptidi-5 kanssa, jotka vähentävät huomattavasti pieniä juonteita..
Hinta: 148.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »