Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Circular Hydration Serum

Hinta:66.00 €

Käynnistä ihosi kosteuskierto Circular Hydration Serumilla. Se kosteuttaa ihoa välittömästi ja pitkäkestoisesti, täydentää kosteutta sisältäpäin sekä ehkäisee tulevaa kosteuden haihtumista. 

Seerumi sisältää tehostettua hyaluronihapon muotoa, joka tunkeutuu ihon pintaan kosteuttamaan ihoa syvältä, tehden ihosta joustavamman ja heleämmän ajan myötä. Leväuutetta sisältävä kosteuttava matriisi tarjoaa nopean ja pitkäkestoisen kosteutuksen. Fermentoidusta soijasta saatu polyglutamiinihappo täydentää ihon kosteusvarastoja sisältäpäin. Kasviperäiset sokerit ja sekoitus aminohappoja, jotka ovat samankaltaisia kuin ihossa luonnollisesti esiintyvät aminohapot, vangitsevat vettä ihon pinnalle estääkseen kosteuden haihtumisen tulevaisuudessa. Postbioottinen sekoitus Lactobacillus-fermenttiä ja kaurauutetta auttaa tasapainottamaan ihon mikrobiomia. 

  • Kosteuttaa välittömästi poistaen kosteusköyhyyttä.
  • Vapauttaa pitkäkestoista kosteutta ja ehkäisee tulevaa kosteusköyhyyttä. 
  • Täydentää kosteusvarastoja sisältäpäin. 

Kenelle: Jokaiselle iholle hoitamaan kosteusköyhyyttä eli pintakuivuutta. 

Käyttö: Levitä puhdistetuille kasvoille ja kaulalle aamuin illoin kasvoveden jälkeen ja ennen kosteusvoidetta.

Suosittelemme myös

Neck Fit Contour Serum -kaulaseerumi

NeckFitContourSerum_111420_f2e081e21d0d4e67bdf2f7f6f1289f33_1.jpg&width=280&height=500
Neck Fit Contour Serum on kiinteyttävä kaulaseerumi, jolla treenaat kaulan ja dekolteen ihoa kahdesti päivässä. Seerumi napakoittaa välittömäsi ihoa ja säännöllinen käyttö kiinteyttää liftaten näkyvästi ihoa. Silottaa kaulan ja dekolteen pieniä juonteita ja ryppyjä. Säännöllinen käyttö takaa tulokset..
Hinta: 92.00 €

iS Clinical Hydra-Cool Serum 30ml

is-clinical-hydra-cool-ihonhoitoseerumi.png&width=280&height=500
Kosteuttaa – rauhoittaa – taistelee aknea vastaan
Tämä raikastava, mutta silti tehokas ja hyvin imeytyvä seerumi tarjoaa maksimaalista kosteutusta ja auttaa rauhoittamaan ja helpottamaan kuivaa, vahingoittunutta ihoa. Seerumissa yhdistyvät korkealuokkaiset antioksidantit ja tärkeät kasvipohjaiset..
Hinta: 118.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »