Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Extreme Protect SK30

Hinta:95.00 €128.00 €
30 pv alin hinta: 95.00 €

Huom. saat nyt kaupan päälle 29.4. asti iS Clinicalin Pure Radiance Trial Kit -paketin (arvo 33€), joka sisältää matkakoossa Brightening Serumin, Brightening Complex -yövoiteen, Eclipse SK50 -päivävoiteen ja näytepussin Cleansing Complex -puhdistusgeelistä. Näin pääset kokeilemaan viikon verran iS Clinicalin ihoa kirkastavia tuotteita.


Suojaa antava – kosteuttava – pehmentävä

Antaa laaja-alaisen UVA/UVB-suojan (suojakerroin 30) ja auttaa todistettavasti suojaamaan ihoa auringon haittavaikutuksilta. Tämä kosteuttava aurinkovoide auttaa myös korjaamaan auringon aiheuttamia haittavaikutuksia vähentämällä auringon synnyttämää punoitusta ja tulehtuneisuutta. Hienojakoinen sinkkioksidi ja mikrotiivistetyt aurinkosuojat yhdistyvät tehokkaisiin kasviperäisiin Extremozymes-antioksidantteihin tarjoten markkinoiden kehittyneintä suojaa.

KÄYTTÖ: Auttaa kosteuttamaan ja estämään auringossa palamiselta. Ohjeiden mukaan käytettynä, yhdessä muiden auringolta suojaavien keinojen kanssa vähentää ihosyöpäriskiä ja suojaa auringon aiheuttamalta ihon ennenaikaiselta ikääntymiseltä.

100g

Suosittelemme myös

iS Clinical Active Glow Collection

IMG_4287.jpeg&width=280&height=500
Active Glow Collection sisältää kliinisesti tehokkaaksi todettuja tuotteita, jotka on kehitetty kuorimaan ja uudistamaan ihoa.
Cleansing Complex ja Active Serum sisältävät tehokkaita kasveista peräisin olevia uutteita ja salisyylihappoa, jotka puhdistavat ja kuorivat ihoa hellästi saaden aikaan näkyviä..
Hinta: 152.00 €

iS Clinical Cleansing Complex Polish

1629A0B3-0BDA-4284-B0AB-A3E3F9361C0F.jpeg&width=280&height=500
SYVÄPUHDISTAA – KUORII – TASOITTAA
Cleansing Complex Polish puhdistaa kokonaisvaltaisesti ihon pinnan ja ihohuokoset ilman, että iho kuivuu tai iholta poistuvat sen luonnolliset öljyt. Tämä kevyt geelituote sisältää ympäristöystävällisiä selluloosamikrorakeita ja jojobaa yhdistettynä tehokkaisiin..
Hinta: 58.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »