Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Extreme Protect SK 30

Hinta:92.00 €

Suojaa antava – kosteuttava – pehmentävä

Antaa laaja-alaisen UVA/UVB-suojan (suojakerroin 30) ja auttaa todistettavasti suojaamaan ihoa auringon haittavaikutuksilta. Tämä kosteuttava aurinkovoide auttaa myös korjaamaan auringon aiheuttamia haittavaikutuksia vähentämällä auringon synnyttämää punoitusta ja tulehtuneisuutta. Hienojakoinen sinkkioksidi ja mikrotiivistetyt aurinkosuojat yhdistyvät tehokkaisiin kasviperäisiin Extremozymes-antioksidantteihin tarjoten markkinoiden kehittyneintä suojaa.

KÄYTTÖ: Auttaa kosteuttamaan ja estämään auringossa palamiselta. Ohjeiden mukaan käytettynä, yhdessä muiden auringolta suojaavien keinojen kanssa vähentää ihosyöpäriskiä ja suojaa auringon aiheuttamalta ihon ennenaikaiselta ikääntymiseltä.

100g

Suosittelemme myös

T-LAB Kera Shot Leave-In Cream 130ml

130ml_kera_shot_leave_in_cream.jpg&width=280&height=500
Hiuksiin jätettävä hoitovoide hiuksille, jotka ovat kemiallisesti käsitellyt ja kaikille hiuksille jotka tarvitsevat syväkorjausta ja elvytystä. Levitä tuotetta pyyhekuiviin hiuksiin ja kampaa läpi. Älä huuhtele. Jatka hiusten muotoilua haluamallasi tavalla.
T-LAB Professional nyt Suomessa! 25 vuotta..
Hinta: 29.00 €

Phyto Replenish Oil

PhytoReplenishOil_111247_2a647fab937b27dcd47360cfcdb9d9da_2.jpg&width=280&height=500
Inkerin vinkit: Tämä tehotippa on kuin tehty Suomen talvisäähän. Ihana öljymäinen koostumus imeytyy hetkessä, mutta saa aikaan hyvän suojapinnan iholle. Phyto Replenish Oil vahvistaa ihon luonnollista suojakerrosta ja hidastaa ihon ohentumista ja rypistymistä.
Phyto Replenish Oil on erittäin kevyt hoitoöljy..
Hinta: 74.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »