Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Brightening Kit



Hinta:133.00 €

C-vitamiiniseerumi + silmänympärysseerumi hoitamaan ikääntymisen merkkejä sekä kirkastamaan ihoa.

Saavuta kirkkaampi iho: tämä kirkastava ihonhoitorutiini sisältää ultrastabiilia C-vitamiinia, jonka kirkastava teho on kolminkertainen johtavaan kilpailijaan verrattuna. Jos haluat hoitolakokemuksen kotona, kokeile levittää ensin BioLumin-C Eye Serum -seerumia, sitten BioLumin-C Serum -seerumia ja lopuksi tee kasvohieronta mukana tulevalla rullalla.

Sisältää täysikokoiset tuotteet:

  • BioLumin-C Serum 30ml

  • BioLumin-C Eye Serum 15ml

  • Kiinteyttävä kasvohierontarulla

Käyttö:

BioLumin-C Serum: Levitä kasvojen ja kaulan puhdistetulle iholle aamuin ja illoin.

BioLumin-C Eye Serum: Levitä silmän alle ja silmäkuopan alueelle aamuin illoin.

Skin Roller: Liu'uta kasvohierontarullaa leuan keskeltä leuan takaosaan, nenän sivuilta poskiluuta pitkin, kulmakarvojen yli keskeltä päähän 3-5 kertaa.

Suosittelemme myös

Retinol Clearing Oil 30ml

retinol_oil.JPG&width=280&height=500
Retinol Clearing Oil on tehokas hoitoöljy, joka uudistaa ihoa näkyvästi yön aikana. Salisyylihappo vähentää ja ehkäisee näppyjä ja epäpuhtauksia samaan aikaan kun retinoli auttaa vähentämään pieniä juonteita, ryppyjä ja hyperpigmentaatiota. Argan-, ruusunmarjansiemen- sekä kultainen jojobaöljy optimoivat..
Hinta: 88.00 €

Smart Response Serum 30ml

E95D46FA-10AC-467C-B214-56538F4EF45F.jpeg&width=280&height=500
Smart Response Serum on uuden sukupolven älyseerumi. Se tarjoaa mitä ihosi tarvitsee, milloin ja missä sitä tarvitaan. Saat yksilöllistä tehoa joka käyttökerralla. SmartResponse-teknologia reagoi, kun ihosi tarvitsee kosteutusta, kiinteytystä, kirkastusta tai rauhoitusta. Se tunnistaa mikromuutokset..
Hinta: 148.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »