Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Yumi Face Primer -pohjustus

Hinta:48.00 €

Meikinpohjustusvoide antaa iholle kirkkautta, tasoittaa ja täyttää epäkohtia sekä tekee mattapintaisen, sileän ja rasvattoman tunteen iholle.

Tuotteen aktiiviset ainesosat, kuten taikapähkinäuute ja PP-vitamiini ennaltaehkäisevät ja tasapainottavat ikääntymisen merkkejä.

Käyttö: Käytä aamuisin meikin pohjana. Levitä meikkisienellä tai sormenpäillä ohut kerros aloittaen keskialueelta kasvojen ulkoreunaa kohti naputtamalla kevyesti. Voit myös levittää Face Primeria päiväsaikaan korjataksesi meikkiä tietyiltä alueilta. Tuotteessa on hento sävy, mikä mukautuu ihon väriin.

30 ml

Suosittelemme myös

Xtreme Lashes Skin Renewing Concealer peitevoide

Xtreme_skin-renewing-concealer-stylist.jpeg&width=280&height=500
Peittävä ja valoa silmänympärysiholle tuova peitevoide.
Ikääntymisen merkkejä estävä voide, joka auttaa ihoa näyttämään tasaisemmalta, täyteläisemmältä, kiinteämmältä, kirkkaammalta ja kosteutetummalta. Sopii kaikille ja erityisesti niille, joiden iholla on näkyvissä merkkejä silmien tai kasvojen alueen..
Hinta: 38.00 €

SkinPerfect Primer SK30

skinperfectprimer.jpeg&width=280&height=500
Annan jokaisesta ostetusta SkinPerfect Primer SK30 -voiteesta 5€ YK:n tasa-arvojärjestön UN Women -hätäapukeräykseen Ukrainan naisten ja perheiden auttamiseksi.
Inkerin suositukset: Vuoden suosituin tuote! Meikitön meikki ja ihana meikinpohjustusaine. Levitetään minkä tahansa Dermalogican päivävoiteen..
Hinta: 58.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »