Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Yumi Face Primer -pohjustus

Hinta:38.00 €48.00 €
30 pv alin hinta: 48.00 €

Meikinpohjustusvoide antaa iholle kirkkautta, tasoittaa ja täyttää epäkohtia sekä tekee mattapintaisen, sileän ja rasvattoman tunteen iholle.

Tuotteen aktiiviset ainesosat, kuten taikapähkinäuute ja PP-vitamiini ennaltaehkäisevät ja tasapainottavat ikääntymisen merkkejä.

Käyttö: Käytä aamuisin meikin pohjana. Levitä meikkisienellä tai sormenpäillä ohut kerros aloittaen keskialueelta kasvojen ulkoreunaa kohti naputtamalla kevyesti. Voit myös levittää Face Primeria päiväsaikaan korjataksesi meikkiä tietyiltä alueilta. Tuotteessa on hento sävy, mikä mukautuu ihon väriin.

30 ml

Suosittelemme myös

Xtreme Lashes Eye Makeup Remover and Facial Cleanser puhdistus

Xtreme_Lashes_Eye_Makeup_Remover_and_Facial_Cleanser.png&width=280&height=500
Puhdistaa hellävaraisesti ja tehokkaasti meikin ja epäpuhtaudet silmiltä ja iholta. Rauhoittava aloe vera -pohjainen koostumus sisältää kuutta ravitsevaa kasviuutetta. Virkistää ja nuorentaa ihoa sekä ripsiä ja kulmakarvoja.
120 ml
Hinta: 44.00 €

Yumi BB Crème

IMG_1722.jpeg&width=280&height=500
Hoitava meikkivoide, joka tekee ihosta mattapintaisen ja tasoittaa ongelmakohtia. Nestemäinen koostumus levittyy iholle helposti ja tasaisesti sekä antaa iholle suojan ulkoapäin tulevia epäpuhtauksia vastaan.
Kaunis, tasainen ja kuulas, mutta peittävä lopputulos. Sopii täydellisesti käytettäväksi Yumi..
Hinta: 28.00 €35.00 €
30 pv alin hinta: 35.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »