Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Active Moist 150ml

Hinta:108.00 €

Kevyt, öljytön kosteusvoide sekaiholle tai rasvaiselle iholle. Sisältää prebioottisen kosteuttavan kompleksin ja yhdistelmän kasviuutteita, jotka kohentavat ihon rakennetta ja helpottavat pintakuivuutta. Kurkku-uute rauhoittaa ja syväkosteuttaa ihoa. Sitruuna- ja takiaisuutteet supistavat luonnollisesti huokosia.

  • Tarjoaa tehokasta, öljytöntä kosteutusta ilman rasvaista tunnetta.

  • Tasapainottaa ihon mikrobiomia.

  • Silottaa ja auttaa kohentamaan ihon rakennetta.

Käyttö: Levitä kevyin ylöspäin suuntautuvin liikkein puhdistetulle iholle, hoitosuihkeen ja/tai seerumin jälkeen. Käytä kahdesti päivässä, aamuin ja illoin.

Suosittelemme myös

PowerBright Overnight Cream

PowerBrightOvernightCream_111012_513cfab0bfa9ebf505d5288c953efa8b_1.jpeg&width=280&height=500
Ravitseva yövoide häivyttää pigmenttiläiskiä nukkuessasi. Se optimoi ihon kosteuden palautumisen ja palauttaa ihon heleyden. Niasiiniamidi ja heksyyliresorsinoli auttavat häivyttämään pigmenttiläiskiä yhdessä C-vitamiinin kanssa. Kurpitsaentsyymi silottaa ja tasoittaa ihon rakennetta. Antioksidanttiset..
Hinta: 93.00 €

Sound Sleep Cocoon yövoide

SounsSleepCocoon_ingredients.jpg&width=280&height=500
Elvyttävä geelivoide optimoi ihon toipumista yön aikana. Kapseloitu, liikeaktivoitu ranskalaisen laventelin eteerinen öljy yhdessä santelipuun ja patsulin kanssa rauhoittavat aisteja ja edistävät levollista unta. Persian silkkipuunkuoriuute elvyttää väsynyttä ihoa ja Wu-Zu-Yu-uute lisää ihon hehkua näkyvästi..
Hinta: 88.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »