Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Sound Sleep Cocoon yövoide

Hinta:88.00 €

Elvyttävä geelivoide optimoi ihon toipumista yön aikana. Kapseloitu, liikeaktivoitu ranskalaisen laventelin eteerinen öljy yhdessä santelipuun ja patsulin kanssa rauhoittavat aisteja ja edistävät levollista unta. Persian silkkipuunkuoriuute elvyttää väsynyttä ihoa ja Wu-Zu-Yu-uute lisää ihon hehkua näkyvästi. Tamarindin siemenuute edistää ihon luonnollista kosteutta ja tekee siitä tasaisen ja pehmeän.

  • Vähentää ihon väsymyksen merkkejä ja palauttaa elinvoimaa. 
  • Lisää näkyvästi ihon hehkua.
  • Edistää syvää ja rauhallista unta, jolloin iho näyttää terveeltä. 

Kenelle: jokaiselle iholle

Käyttö: Levitä kasvoille ja kaulaan iltahoitorutiinisi viimeisenä vaiheena hoitosuihkeen ja tehoaineen jälkeen. Geelivoide sulaa ihoon yön aikana.

50ml

Suosittelemme myös

BioLumin-C Gel Moisturizer

E625141C-BCBE-482D-B82F-F4F8E09F80E4.jpeg&width=280&height=500
BioLumin-C Gel Moisturizer on kevyt C-vitamiinivoide, joka kosteuttaa ja kirkastaa ihoa. Sen geelimäinen koostumus imeytyy ihoon heleyttäen välittömästi ja vahvistaen ihon kosteussuojaa. Erittäin stabiili C-vitamiinikompleksi lisää ihon kirkkautta ja parantaa sen suojakykyä. C-vitamiinikompleksi on tehostettu..
Hinta: 72.00 €

iS Clinical SHEALD Recovery Balm 60g

is-clinical-sheald-recovery-balm-ihonhoitovoide.png&width=280&height=500
SHEALD Recovery Balm on tehokkaasti ihoa kosteuttava hoitovoide, joka palauttaa kosteuden kuivalle, herkälle tai vahingoittuneelle iholle. Tämä ihoa vahvistava ja korjaava tuote auttaa tukemaan ihon olennaisia toimintoja samalla, kun sen sisältämät rauhoittavat, ihoa parantavat kasveista peräisin olevat..
Hinta: 94.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »