Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

PowerBright Overnight Cream

Hinta:93.00 €
Ravitseva yövoide häivyttää pigmenttiläiskiä nukkuessasi. Se optimoi ihon kosteuden palautumisen ja palauttaa ihon heleyden. Niasiiniamidi ja heksyyliresorsinoli auttavat häivyttämään pigmenttiläiskiä yhdessä C-vitamiinin kanssa. Kurpitsaentsyymi silottaa ja tasoittaa ihon rakennetta. Antioksidanttiset karpalo- ja vadelmansiemenöljyt suojaavat ilmansaasteiden aiheuttamilta vapaiden radikaalien haitallisilta vaikutuksilta. Ne myös tarjoavat välttämättömiä rasvahappoja, jotka kosteuttavat ja vähentävät juonteita. Lakritsiuute rauhoittaa ihoa.

  • Palauttaa ihon heleyden 
  • Häivyttää pigmenttiläiskiä
  • Silottaa ja tasoittaa ihon rakennetta 

Kenelle: Jokaiselle iholle. Erityisesti iholle, jossa pigmenttimuutoksia. 

Käyttö: Levitä kasvoille ja kaulalle iltaisin. Parhaimmat tulokset pigmenttimuutoksiin saat käyttämällä aamuisin PowerBright Dark Spot -seerumia ja PowerBright Moisturizer SPF50 -päivävoidetta.

50ml

Suosittelemme myös

Super Rich Repair 100ml

90FEBA7A-A6AE-4A81-B379-E0F22F00121B.jpeg&width=280&height=500
Super Rich Repair kosteusvoide on täyteläinen, runsaasti tehoaineita sisältävä kosteusvoide. Tuo avun kroonisesti kuivalle, kosteusköyhälle ja ennenaikaisesti ikääntyvälle iholle. Suojaa ympäristön rasituksilta. Dermalogica-kosteusvoiteista täyteläisimpänä, se rauhoittaa, kosteuttaa ja ravitsee kaikkein..
Hinta: 149.00 €

Skin Smoothing Cream 150ml

Skin-Smoothing-Cream-100ml-111323-1.jpeg&width=280&height=500
Uuden sukupolven kosteusvoide tarjoaa iholle kosteutta 48 tunnin ajaksi sekä suojaa ympäristön stressitekijöitä vastaan. HydraMesh -teknologia toimii molekyylitasolla vähentäen solujen välistä kosteuden menetystä ja tarjoaa pitkäkestoista kosteutta. Tehokas hyaluronihappokompleksi malvan, kurkun sekä..
Hinta: 108.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »