Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

BioLumin-C Gel Moisturizer

Hinta:72.00 €

BioLumin-C Gel Moisturizer on kevyt C-vitamiinivoide, joka kosteuttaa ja kirkastaa ihoa. Sen geelimäinen koostumus imeytyy ihoon heleyttäen välittömästi ja vahvistaen ihon kosteussuojaa. Erittäin stabiili C-vitamiinikompleksi lisää ihon kirkkautta ja parantaa sen suojakykyä. C-vitamiinikompleksi on tehostettu biotekniikalla, mikä lisää C-vitamiinin kykyä kirkastaa ja suojata ihoa. Antioksidantteja sisältävä koostumus, jossa on skvalaania ja viittä erityyppistä hyaluronihappoa, kosteuttaa pitkäkestoisesti ja vähentää pieniä juonteita ja ryppyjä. Ukontulikukkauute kirkastaa välittömästi. Fytiinihappo ja kurpitsaentsyymi tukevat ihon luonnollista uudistumista.

Kenelle: Jokaiselle iholle, erityisesti ihon kirkastamiseen.

  • Kosteuttaa tehden ihosta heleämmän. 
  • Uusii antaen luonnollisen hehkun. 
  • Kirkastaa välittömästi ja ajan myötä. 

Käyttö: Puhdistuksen ja hoitosuihkeen ja/tai tehoaineen jälkeen levitä ylöspäinsuuntautuvin liikkein kasvoille ja kaulalle. Käytä aamuin illoin. Levitä päälle suojakertoimellinen tuote aamuisin. Anna tuotteen imeytyä minuutin ajan ennen UV-suojan tai meikin levittämistä.  

Koko 50ml


Ei sisällä keinotekoisia väriaineita tai tuoksuja / parabeeniton / gluteeniton / vegaani / testattu ilman eläinkokeita.

Suosittelemme myös

Circular Hydration Serum

circular.jpeg&width=280&height=500
Käynnistä ihosi kosteuskierto Circular Hydration Serumilla. Se kosteuttaa ihoa välittömästi ja pitkäkestoisesti, täydentää kosteutta sisältäpäin sekä ehkäisee tulevaa kosteuden haihtumista. 
Seerumi sisältää tehostettua hyaluronihapon muotoa, joka tunkeutuu ihon pintaan kosteuttamaan ihoa syvältä, tehden..
Hinta: 66.00 €

Protection Sport SK50

protection-50-sport-spf50.jpg&width=280&height=500
Vedenkestävä, korkean UVA- ja UVB-suojan sisältävä aurinkovoide kasvoille ja vartalolle. Tuote suojaa ihoa tehokkaasti auringon UV-säteiden aiheuttamilta vaurioilta sekä ehkäisee auringon aiheuttamaa kosteuden menetystä. Kevyt koostumus, joka ei jätä ihoa tahmean tuntuiseksi.

Vedenkestävä (80 minuuttia)..
Hinta: 40.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »