Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Youngblood Lipstick

Hinta:33.00 €

Vaihtoehdot

Tuote
Mimosa
Bliss
Coral beach
Rosewater
Envy
Just pink
Pink lust
Flirt

Youngblood huulipunat ovat erittäin hyvänlaatuisia ja värit ovat tyylikkään hillittyjä. Huulipunat eivät sisällä mitään synteettisiä väriaineita eikä hajusteita. Väriaine on turvallista mineraalipigmenttiä ja huulipunat ovat astma- ja allergialiiton suosittelemia. Huulipuna sisältää hoitavia kasvisöljyjä. Ne eivät sisällä kuivattavia vaseliineja. Suomen kuivassa sisäilmassa ja rasittavassa pakkasessa huulipuna on hyvin hoitava ja pysyvä. Helmiäishuulipunat eivät ole kimaltavia, vaan ne sisältävät kauniisti valoa taittavan opaalihohteen, joka sopii kaiken ikäisille käyttäjille. Verkkokaupassamme myynnissä olevat värit ovat asiakkaidemme suosikkivärejä, suomalaiseen makuun ja väritykseen sopivia. Muotiväreistä olemme valinneet elegantit, aikuisen naisen värit.

Saatavana 9 kaunista sävyä.

VÄRIEN KUVAUS:

MIMOSA: Asiakkaidemme suosikkiväri. Pehmeän persikkainen sävy, joka sisältää kauniin opaalihohteen. Sopii päivämeikkiin sekä tumma- että vaaleahiuksisille. Varma valinta kevyeen meikkiin mieltyneelle. Perusväri kaikkien meikkipussiin. Rajauskynäksi sopii Sequin tai hieman voimakkaampi Malt.

BLISS: Myös erittäin suosittu väri. Kupariin taittuva, tumma persikka. Varma valinta hillittyyn päivämeikkiin. Talvella hyvä väri peittämään huulien sinertävyyttä. Rajauskynäksi sopii Sequin ja Malt.

CORAL BEACH: Lämmin, kirkas koralli. Täysin mattapintainen ja näyttävä väri. Estää huulien sinisyyden näkymistä. Sopii hyvin suomalaiseen makuun kirkkaan punaisen sijasta. Käy sekä päivä että iltameikkiin. Rajaukseen sopii Sequin tai Malt, jolla saa huulipunaan lisää voimakkuutta.

ROSEWATER: Asiakkaiden suosikkiväri. Perinteinen vanha roosa, täysin mattapintainen. Sopii hyvin tummahiuksisille ja viileistä väreistä pitävälle. Varma valinta hillittyyn päivämeikkiin. Rajaukseen sopii Rose tai tummempi Malt myös väri Plum sopii ja korostaa viileää roosaa.

ENVY: Viileä, kirkas roosa mattaväri. Tummahiuksisten lempiväri iltameikkiin, mutta sopii myös päivämeikkiin puhtaan punaisen sijasta. Upea valinta naiselle joka suosii pukeutumisessaan mustaa. Rajaukseen sopii Rose ja kirkkautta korostava Truly red.

JUST PINK: Asiakkaiden suosikkiväri. Hillitty vaaleanpunainen. Viileä väri aikuisen naisen päivämeikkiin. Varma valinta, jos haluaa hyvin kevyen huulipunavärin. Rajaukseen sopii Pout tai Rose, joka tuo hiukan lisä voimakkuutta väriin.

PINK LUST:  Läpikuultava ,vaalea koralliin taittuva roosa. Sopii vaaleaihoiselle ja vaaleahiuksiselle. Hyvä valinta, jos haluaa vain hiukan, lämmintä väriä huulille. Rajaukseen sopii Pout tai hiukan värin voimakkuutta lisäämään Rose.

FLIRT: Täysin mattapintainen väri, joka on hyvin muodikasta tällä hetkellä. Sävy on murrettu puhdas punainen ja se sopii kaikille. Väri ei ole niin kirkas, kuin yleensä puhtaan punaiset ovat, eli se käy myös hillittyyn meikkiin.

Suosittelemme myös

Joan Collins huulipuna

collins_huulipuna.jpg&width=280&height=500
SADIE: perinteinen kesän väri ja suomalaisten suosikkiväri. Sitä voisi kuvailla vanhaksi roosaksi tai marjapuuron punaiseksi. Se sopii hyvin sinisten, pinkkien ja valkoisten vaatteiden kanssa. 


BELLA: mattapintainen ja pehmeän vaaleanpunainen. Tämä puna sopii kevyeen nudemeikkiinkin, koska se on..
Hinta: 32.00 €

Youngblood Hydrating Liquid Lip Creme nestemäinen huulipuna

yb_hydr_liq_lip_cremes_showstopper.jpg&width=280&height=500
Upea uutuus Youngbloodilta! Tässä on elämäsi huulituote, joka pitää minkä lupaa.
Erittäin runsaspigmenttinen nestemäinen huulipuna jättää jälkeensä kevyen mattapinnan. Ei totisesti kuivata huulia tai vedä niitä epämiellyttävälle mutrulle. Sileä koostumus liukuu huulella vaivatta ja pysyy hyvin paikoillaan..
Hinta: 42.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »