Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Youngblood Mineral Créme Lipstick



Hinta:33.00 €

Vaihtoehdot

Tuote
Angeleno
Bliss
Destiny
Envy
Flirt
Harmony
Invite Only
Pink lust
Rosewater
Tangelo

Huom. Pääset värikarttoihin valitsemalla kuvan ja klikkaamalla sen suuremmaksi.

Youngblood huulipunat ovat erittäin hyvänlaatuisia ja värit ovat tyylikkään hillittyjä. Huulipunat eivät sisällä mitään synteettisiä väriaineita eikä hajusteita. Väriaine on turvallista mineraalipigmenttiä ja huulipunat ovat astma- ja allergialiiton suosittelemia. Huulipuna sisältää hoitavia kasvisöljyjä. Ne eivät sisällä kuivattavia vaseliineja. Suomen kuivassa sisäilmassa ja rasittavassa pakkasessa huulipuna on hyvin hoitava ja pysyvä. Helmiäishuulipunat eivät ole kimaltavia, vaan ne sisältävät kauniisti valoa taittavan opaalihohteen, joka sopii kaiken ikäisille käyttäjille. Verkkokaupassamme myynnissä olevat värit ovat asiakkaidemme suosikkivärejä, suomalaiseen makuun ja väritykseen sopivia. Muotiväreistä olemme valinneet elegantit, aikuisen naisen värit.

VÄRIEN KUVAUKSET:

HARMONY: pinkkiin taittuva nudesävy joka on hillityn tyylikäs päivittäiseen työkäyttöön 

INVITE ONLY: upea kultapigmenttiä sisältävä pehmeä punainen. Tästä tulee taatusti talven suursuosikki. Väri sopii arkeen ja juhlaan eikä ole liian kirkas, mutta kuitenkin selkeä punainen.

DESTINY: raikas pinkki mikä sopii hyvin sinisten ja mustien vaatteiden kanssa. Sävy on suomalaisten suosikki ja sopii työkäyttöön ja iltamenoihin.

MIMOSA: Asiakkaidemme suosikkiväri. Pehmeän persikkainen sävy, joka sisältää kauniin opaalihohteen. Sopii päivämeikkiin sekä tumma- että vaaleahiuksisille. Varma valinta kevyeen meikkiin mieltyneelle. Perusväri kaikkien meikkipussiin. Rajauskynäksi sopii Sequin tai hieman voimakkaampi Malt.

BLISS: Myös erittäin suosittu väri. Kupariin taittuva, tumma persikka. Varma valinta hillittyyn päivämeikkiin. Talvella hyvä väri peittämään huulien sinertävyyttä. Rajauskynäksi sopii Sequin ja Malt.

CORAL BEACH: Lämmin, kirkas koralli. Täysin mattapintainen ja näyttävä väri. Estää huulien sinisyyden näkymistä. Sopii hyvin suomalaiseen makuun kirkkaan punaisen sijasta. Käy sekä päivä että iltameikkiin. Rajaukseen sopii Sequin tai Malt, jolla saa huulipunaan lisää voimakkuutta.

ROSEWATER: Asiakkaiden suosikkiväri. Perinteinen vanha roosa, täysin mattapintainen. Sopii hyvin tummahiuksisille ja viileistä väreistä pitävälle. Varma valinta hillittyyn päivämeikkiin. Rajaukseen sopii Rose tai tummempi Malt myös väri Plum sopii ja korostaa viileää roosaa.

ENVY: Viileä, kirkas roosa mattaväri. Tummahiuksisten lempiväri iltameikkiin, mutta sopii myös päivämeikkiin puhtaan punaisen sijasta. Upea valinta naiselle joka suosii pukeutumisessaan mustaa. Rajaukseen sopii Rose ja kirkkautta korostava Truly red.

JUST PINK: Asiakkaiden suosikkiväri. Hillitty vaaleanpunainen. Viileä väri aikuisen naisen päivämeikkiin. Varma valinta, jos haluaa hyvin kevyen huulipunavärin. Rajaukseen sopii Pout tai Rose, joka tuo hiukan lisä voimakkuutta väriin.

PINK LUST:  Läpikuultava ,vaalea koralliin taittuva roosa. Sopii vaaleaihoiselle ja vaaleahiuksiselle. Hyvä valinta, jos haluaa vain hiukan, lämmintä väriä huulille. Rajaukseen sopii Pout tai hiukan värin voimakkuutta lisäämään Rose.

FLIRT: Täysin mattapintainen väri, joka on hyvin muodikasta tällä hetkellä. Sävy on murrettu puhdas punainen ja se sopii kaikille. Väri ei ole niin kirkas, kuin yleensä puhtaan punaiset ovat, eli se käy myös hillittyyn meikkiin.

Suosittelemme myös

Vitamin E Lip Balm

E3873C57-B02B-4FDA-8DF9-94AFADC93678.jpeg&width=280&height=500
Neutriherbs E-vitamiini Huulivoide antaa pitkävaikutteisen kosteutuksen huulille. E-vitamiini ravitsee ja suojaa huulia ja huulivoiteen avokadoöljy ja oliiviöljy sekä mehiläisvaha kosteuttavat huulia tehokkaasti pitkään sekä estävät kosteuden haihtumisen huulilta. E-vitamiini Huulivoide tekee huulista..
Hinta: 10.00 €

iS Clinical Youth Lip Elixir

lip.elixir.jpg&width=280&height=500
Youth Lip Elixir on hoitovoide huulille. Se sisältää hyaluronimolekyylejä, jotka vaikuttavat limakalvoon kosteuttavasti ja tuo huulille muhkeutta kudostasolta lähtien. Tuote ei turvota, kihelmöi eikä aiheuta punoitusta.
Sisältää kliinisesti tehokkaimmiksi todettuja kasviuutteita, antioksidantteja ja..
Hinta: 72.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »