Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Vitamin E Lip Balm

Hinta:10.00 €

Neutriherbs E-vitamiini Huulivoide antaa pitkävaikutteisen kosteutuksen huulille. E-vitamiini ravitsee ja suojaa huulia ja huulivoiteen avokadoöljy ja oliiviöljy sekä mehiläisvaha kosteuttavat huulia tehokkaasti pitkään sekä estävät kosteuden haihtumisen huulilta. E-vitamiini Huulivoide tekee huulista ihanan pehmeät. E-vitamiini suojaa huulia myös UV-säteiltä.

  • miedot ja turvalliset ainesosat - soveltuu myös raskaana oleville
  • korkealaatuisia kasviöljyjä - ei jätä rasvaista tunnetta
  • suojaa UV-säteiltä
  • pehmentää kuollutta ihosolukkoa
  • ehkäisee halkeamien ja "hilseilyn" muodostumista

Tuotteen oliiviöljy ehkäisee tulehduksia ja tuhoaa haitallisia bakteereja. E-vitamiinirikas avokadoöljy tehostaa verenkiertoa sekä aktivoi uusien ihosolujen muodostumista, mikä saa huulesi tuntumaan pehmeältä. E-vitamiini hoitaa myös ultraviolettisäteilyn aiheuttamien vaurioita. 

Käyttöohje: Levitä huulivoidetta huulille aina kun huulesi kaipaavat kosteutusta. 

E-vitamiini yleisesti ihonhoidossa auttaa ihoa suojautumaan happiradikaaleilta, ehkäisee tulehduksien syntymistä sekä tehostaa ihosolujen ravinteiden ja hapen saantia. Parantavien ja korjaavien ominaisuuksiensa ansiosta E-vitamiini on ihanteellinen valinta hoitamaan arpia, kuivaa sekä halkeilevaa ihoa.

Suosittelemme myös

Youngblood Mineral Lip Gloss hoitava huulikiille

youngblood_lips_lipgloss_coy_lg1_1_1_413x3x.progressive.jpg&width=280&height=500
Ihanan tuntuinen huulikiille, joka tekee huulistasi erittäin kiiltävät ja täyteläiset. Kiilteeseen on lisätty hyaluronihappoa antamaan huulille sekä volyymia että kosteutta.  Parhaat tulokset saat kuukauden säännöllisen käytön jälkeen.  Huulikiille ei sisällä lanoliinia ja luonnonöljypohja hoitaa rohtuneimpiakin..
Hinta: 38.00 €

Multivitamin Power Firm 15ml

MultiVitaminPowerFirm_111033_284910600015f0b1ad237c18680392bf_2.jpg&width=280&height=500
Ennennäkemättömän tehokas erikoishoitoaine silmän- ja huultenympärysiholle. Todellinen investointi tähän päivään ja tulevaisuuteen.
MultiVitamin Power Firm on tehokas, napakoittava silmänympärysvoide joka tasoittaa silmien ympärillä olevia pieniä juonteita. Tuotteen sisältämä A-vitamiini kiihdyttää..
Hinta: 73.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »