Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Youngblood Radiance Renewal Treatment Glow Serum 32ml

Hinta:97.00 €

Tämän ylellisemmältä tuote ei voisi enää tuntua! Hurmaavan kevyt ja samalla tehokkaasti kosteuttava öljyseerumi, joka imeytyy ihoon vaivatta. Jättää ihanan kosteutetun ja pehmeän tunteen kaikkein kuivimmallekin iholle. Sisältää runsaasti antioksidantteja, talituotantoa tasapainottavia öljyjä sekä antaa iholle täyteläisyyden tunnetta. Sopii kaikille ihotyypeille päivä- ja yökäyttöön, sekä myös meikin alle. Ei jätä jälkeensä tahmaista tunnetta, ainoastaan sitrusten herkullisen tuoksun.

32 ml


AKTIIVISINA RAAKA-AINEINA MM:

  • ruusunmarjaöljy – ravinne- ja rasvahapporikas öljy korjaa ja kosteuttaa ihoa stimuloimalla myös ihon luonnollista kollageeni- ja elastiinituotantoa
  • manteliöljy – rauhoittaa, kosteuttaa ja korjaa ihoa sekä on luonnollinen liiallisen talituotannon hillitsijä
  • skvaleeniöljy – oliiveista ja riisistä uutettu öljy auttaa ylläpitämään ihon luonnollista kosteustasapainoa, erinomainen niin akne-, herkälle kuin aikuiselle ja kuivalle iholle
  • helmijauhe (Pearl Powder) – jättää iholle nuorekkaan, heleän hehkun

KÄYTTÖ: Ravista pulloa ennen käyttöä. Levitä 2-3 tippaa puhdistetuille kasvojen ja kaulan iholle. Tehosta vaikutusta käyttämällä muita saman sarjan ihonhoitotuotteita.

 

YOUNGBLOOD:n ihonhoitotuotteissa avainasemassa on termi ”clean beauty”. Tarkkaan harkituissa koostumuksissa käytetään vain parhaita ainesosia ja minimoidaan ihoa mahdollisesti ärsyttävät tekijät. Luonnon raaka-ainepitoisuus maksimoidaan samalla säilyttäen sarjalle tunnusomainen, luksusmainen käyttökokemus. Tuotteet ovat oivallisia kaikille ihotyypeille, myös ongelmaihoille. Jo 1990-luvulla alkanut tiivis yhteistyö dermatologien ja plastiikkakirurgien kanssa puoltaa sekä sarjan ihonhoito- että värikosmetiikkatuotteiden olevan turvallinen vaihtoehto erilaisten kauneusoperaatioiden jälkeen käytettäviksi.

Suosittelemme myös

Yumi Tinted Serum

IMG_1730.jpeg&width=280&height=500
Sävytetty seerumi sisältää lootuksenkukka- ja ginseng-uutteita, jotka tekevät ihosta heleän ja kirkkaan. Tuote kosteuttaa ihoa ja antaa kevyen ja luonnollisen sävyn iholle.
Tuote on vegaaninen. Sävy medium beige.
30 ml
Hinta: 48.00 €

iS Clinical GeneXC Serum

genexc-serum.png&width=280&height=500
GeneXC Serum on ihonhoitoalaa mullistava tuotekoostumus, jonka ytimessä on iS Clinicalin oma yhdistelmä Extremozymes- teknologiaa. Sen on todettu kliinisissä, riippumattomissa tutkimuksissa suojelevan ja korjaavan helposti vahingoittuvaa DNA:ta geeneihin vaikuttamalla. Geenit puolestaan vaikuttavat ikääntymiseen..
Hinta: 125.00 € - 202.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »