Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Dynamic Skin Retinol Serum

Hinta:79.00 €98.00 €
30 pv alin hinta: 98.00 €

Tehokas, nopeasti vaikuttava retinoliseerumi auttaa vähentämään neljää ikääntymisen merkkiä. Se vähentää ryppyjä ja juonteita, tasoittaa ihon rakennetta, pienentää ihohuokosia ja tasoittaa ihon sävyä.

Suuriannoksinen, helppokäyttöinen retinoidiseerumi sisältää 3,5% retinoidisekoituksen ja tehosteen, jotka auttavat uudistamaan ihon ulkonäköä ihon terveydestä tinkimättä. Nopeavaikutteisen granaktiivisen retinoidin, retinolin, tasaisesti vapautuvan kapseloidun retinoli⁠n ja retinolitehosteen yhdistelmä vapauttaa aktiiviaineita eri nopeuksilla ja mahdollistaa nopeat tulokset minimaalisella ihoärsytyksellä. Kosteuttava skvalaani ja rauhoittava, kaurasta peräisin oleva beetaglukaani auttavat tukemaan ihon palautumista.

Vähentää helposti neljää ihon ikääntymisen merkkiä kahdessa viikossa. Kliiniset tulokset 30 vapaaehtoisen kanssa ryppyjen, huokosten, pigmenttiläiskien ja ihon epätasaisen rakenteen vähenemisestä 2 viikon testissä.

  • Auttaa vähentämään ryppyjä.
  • Tasoittaa ihon rakennetta ja vähentää huokosten näkyvyyttä.
  • Tasoittaa ihon sävyä.

Käyttö: Levitä puhdistuksen jälkeen ohut kerros kasvoille. Käytä iltaisin. Jos kuivumista tai punoitusta ilmenee, vähennä käyttötiheyttä. Käytä aurinkosuojaa päivän aikana.

Suosittelemme myös

iS Clinical GeneXC Serum

genexc-serum.png&width=280&height=500
GeneXC Serum on ihonhoitoalaa mullistava tuotekoostumus, jonka ytimessä on iS Clinicalin oma yhdistelmä Extremozymes- teknologiaa. Sen on todettu kliinisissä, riippumattomissa tutkimuksissa suojelevan ja korjaavan helposti vahingoittuvaa DNA:ta geeneihin vaikuttamalla. Geenit puolestaan vaikuttavat ikääntymiseen..
Hinta: 125.00 € - 202.00 €

Dynamic Skin Recovery SK50 50ml

DynamicSkinRecoverySPF50_111049_b3b8234bd95b5ddf031866a25cdf0496_2.jpg&width=280&height=500
Dynamic Skin Recovery SK50 on Dermalogican "bestseller" kosteusvoide.
Laajaspektrisen uv-suojan sisältävä keskitäyteläinen kosteusvoide hillitsee tehokkaasti ihon ikääntymisen laukaisijoita. Antioksidanttinen valkoinen tee ehkäisee vapaita radikaaleja ja muita ikääntymistä edistäviä tekijöitä yhdessä..
Hinta: 84.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »