Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Moisturizing Complex 50g

Hinta:116.00 €

Kosteuttaa – rauhoittaa – suojaa

Tehokkaasti kosteuttava, runsaasti suojaavia antioksidantteja sisältävä MOISTURIZING COMPLEX hoitovoide sisältää tehokkaita kasvipohjaisia raaka-aineita, vitamiineja, tehokkaita antioksidantteja ja tärkeitä luonnon ravintoaineita, jotka synergiassa toistensa kanssa sitovat ihoon kosteutta ja luovat suojan ympäristön haitallisia vaikuttimia vastaan.

Suunniteltu käytettäväksi joko aamuisin tai iltaisin. Sopii kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille. Tämä tuote on tehokas ja erittäin monipuolinen kosteusvoide.

Suosittelemme myös

iS Clinical SHEALD Recovery Balm 60g

is-clinical-sheald-recovery-balm-ihonhoitovoide.png&width=280&height=500
SHEALD Recovery Balm on tehokkaasti ihoa kosteuttava hoitovoide, joka palauttaa kosteuden kuivalle, herkälle tai vahingoittuneelle iholle. Tämä ihoa vahvistava ja korjaava tuote auttaa tukemaan ihon olennaisia toimintoja samalla, kun sen sisältämät rauhoittavat, ihoa parantavat kasveista peräisin olevat..
Hinta: 94.00 €

Calm Water Gel

calm-water-gel_234-01_590x617.jpg&width=280&height=500
Huom. tuote on maahantuojalta tilapäisesti loppunut suuren kysynnän vuoksi ja toimitetaan helmikuussa.
Calm Water Gel on kevyt kosteusvoide, joka kosteuttaa kuivaa, herkkää ihoa. Virkistävä geelikoostumus muuttuu iholla nesteeksi muodostaen kevyen suojan ympäristönhyökkäyksiä vastaan. Kaksoishyaluronihappoteknologia..
Hinta: 53.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »