Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Active Glow Collection

Hinta:152.00 €

Active Glow Collection sisältää kliinisesti tehokkaaksi todettuja tuotteita, jotka on kehitetty kuorimaan ja uudistamaan ihoa.

Cleansing Complex ja Active Serum sisältävät tehokkaita kasveista peräisin olevia uutteita ja salisyylihappoa, jotka puhdistavat ja kuorivat ihoa hellästi saaden aikaan näkyviä parannuksia ihon sävysssä, ja rakenteessa. Lisäksi ne häivyttävät ryppyjä ja juonteita. 

Active Peel System on tehokas, mutta silti hellävarainen ja nopeavaikutteinen 2-vaiheinen hoitomuoto. 

  • Vaihe 1 tarjoaa kontrolloidun kuorinnan, jossa hyödynnetään tehokkaita, mutta helliä kasveista peräisin olevia happoja. 
  • Vaihe 2 syväkosteuttaa ja uudistaa hyödyntäen iS Clinicalin omaa kasviperäistä Extremozyme® -seosta ja kupari-tripeptidi 1 -kasvutekijää.

Tämän kokoelman innovatiivinen yhdistelmä kasviuutteita, antioksidantteja ja  Extremozymes-entsyymejä saa aikaan merkittäviä tuloksia tehden ihosta kuulaan.  


Pakkaus sisältää alla olevat tuotteet:

Cleansing Complex 60ml

Active Serum 15ml

Active Peel System (kolme lappuparia)

Suosittelemme myös

Breakout Clearing Liquid Peel

208B63F3-2301-4CC7-BA63-67D99261AA1C.jpeg&width=280&height=500
Karkota näpyt ja saavuta tasaisempi iho tällä tehokkaalla kuorinnalla, joka on kehitetty epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle. 10 % AHA-happoja ja 2 % BHA-happoa sisältävä kuorinta uudistaa ihoa poistaen kuolleet ihosolut ja ylimääräisen talin. Maito-, manteli- ja atselaiinihappo tasoittavat ja kirkastavat..
Hinta: 30.00 €

Yumi Tinted Serum

IMG_1730.jpeg&width=280&height=500
Sävytetty seerumi sisältää lootuksenkukka- ja ginseng-uutteita, jotka tekevät ihosta heleän ja kirkkaan. Tuote kosteuttaa ihoa ja antaa kevyen ja luonnollisen sävyn iholle.
Tuote on vegaaninen. Sävy medium beige.
30 ml
Hinta: 48.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »