Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Warming Honey Cleanser 120g

Hinta:58.00 €

Puhdistaa – kosteuttaa – rauhoittaa

Täyteläinen, ylellinen ihon puhdistustuote, joka sisältää puhtainta mahdollista hunajaa, kuningatarhyytelöä sekä propolista jotka saavat iholla aikaan ainutlaatuisen tunteen puhdistaen samalla ihoa tehokkaasti ja kuorien ihoa hellästi. Tuote jättää ihon erittäin kosteaksi ja se auttaa tasoittamaan ongelmallisia ihotyyppejä. WARMING HONEY CLEANSER sisältää myös papaijan entsyymeitä ja vihreän teen uutetta jotka kuorivat ja ravitsevat ihoa edelleen jättäen ihon näyttämään ja tuntumaan samettisen pehmeältä. Parhaiden tulosten aikaansaamiseksi, noudata iS CLINICAL® -hoitoprotokollaa.

Syväpuhdistaa, saa ihohuokoset näyttämään pienemmiltä, auttaa suojaamaan ihoa ympäristöhaitoilta, sopii loistavasti iholle johon tulee helposti näppylöitä, täyteläinen, ylellinen hunajageeli, ei sisällä parabeenejä.

KÄYTTÖ: Levitä WARMING HONEY CLEANSER -puhdistustuotetta tasaisesti iholle välttäen silmänympärysaluetta. Hiero hellästi (iholla alkaa tuntua levittäessä mietoa lämmön tunnetta) 3-5 minuutin ajan. Poista huuhtelemalla ja kuivaa kevyesti painelemalla pyyhkeellä.

Koko 120g

Suosittelemme myös

Xtreme Lashes Eye Makeup Remover and Facial Cleanser puhdistus

Xtreme_Lashes_Eye_Makeup_Remover_and_Facial_Cleanser.png&width=280&height=500
Puhdistaa hellävaraisesti ja tehokkaasti meikin ja epäpuhtaudet silmiltä ja iholta. Rauhoittava aloe vera -pohjainen koostumus sisältää kuutta ravitsevaa kasviuutetta. Virkistää ja nuorentaa ihoa sekä ripsiä ja kulmakarvoja.
120 ml
Hinta: 44.00 €

Daily Glycolic Cleanser 150ml

3E927A77-3C65-46A2-974E-DB29C7BF0953.jpeg&width=280&height=500
Daily Glycolic Cleanser on kevyesti kuoriva puhdistus, joka kirkastaa sameaa ja epätasaista ihon sävyä. Hellävarainen, mutta tehokas koostumus poistaa ihon pinnan soluja ja päivittäin kerääntynyttä likaa, jotka estävät ihon kirkkauden. Glykolihappo uudistaa kevyesti poistaen kuolleita ihosoluja ihon..
Hinta: 40.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »