Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Ultra Calming Serum Concentrate 40ml

Hinta:68.00 €

UltraCalming Serum Concentrate seerumi on vasta-aine ihon herkkyyteen: erittäin tehokas tehoaine, joka rauhoittaa, vahvistaa ja suojaa herkistynyttä ihoa. Kollageenia stimuloivat peptidit helpottavat stressaantunutta ja ärtynyttä ihoa ja vahvistavat sen sietokykyä.

Tuotteen sisältämä ainutlaatuinen UltraCalming Complex koostuu kaura- ja kasviuutteista, jotka vaikuttavat syvällä ihossa tukahduttaen tulehduksen laukaisijoita, jotka saavat aikaan herkistymistä, polttelua ja kutinaa. Helokkiöljy, auringonkukanöljy ja avokadouutteet vahvistavat ihon omaa suojabarriääriä, ehkäisten tulevia vaurioita. 

Kenelle: Herkistyneelle, helposti reagoivalle ja punoittavalle iholle.  

  • Puuttuu tulehduksen laukaisijoihin alusta lähtien.  
  • Vähentää punoitusta ja vahvistaa ihon omaa suojabarriääriä. 
  • Rauhoittaa tehokkaasti ympäristön tekijöiden tai hoitotoimenpiteiden ärsyttämää ihoa. 

Käyttö: Levitä kevyin ylöspäin suuntautuvin liikkein riittävästi kasvoille ja kaulalle. Käytä aamuin illoin. Levitä päälle Barrier Repair tai muu ihollesi sopiva kosteusvoide.

Vinkki: Käytä täsmähoitona mihin tahansa vartalon alueelle vähentämään kutinaa ja punoitusta.

Suosittelemme myös

BioLumin-C Serum 30ml

BBBioLumin-CSerum.jpg&width=280&height=500
BioLumin-C Serum on erittäin tehokas seerumi, joka toimii yhdessä ihon omien suojatoimintojen kanssa tehden ihosta kirkkaamman, kiinteämmän ja säteilevämmän. Edistyksellinen bioteknologia yhdistyy ultrastabiilin C-vitamiinin ja palmitoyylitripeptidi-5 kanssa, jotka vähentävät huomattavasti pieniä juonteita..
Hinta: 98.00 €

Youngblood Radiance Renewal Treatment Glow Serum 32ml

71E66B78-FD06-417D-B4A9-9D09CE0EF97F.png&width=280&height=500
Tämän ylellisemmältä tuote ei voisi enää tuntua! Hurmaavan kevyt ja samalla tehokkaasti kosteuttava öljyseerumi, joka imeytyy ihoon vaivatta. Jättää ihanan kosteutetun ja pehmeän tunteen kaikkein kuivimmallekin iholle. Sisältää runsaasti antioksidantteja, talituotantoa tasapainottavia öljyjä sekä antaa..
Hinta: 97.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »