Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Joko olet liittynyt postituslistallemme?

Liity nyt postituslistalle ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista. Saat uutiskirjeen noin 2-4 kertaa kuukaudessa. 

Tilaa uutiskirje tästä


Tähtitarjoukset 4.3. asti

TT2222.JPG

Dermalogican kuorintajauhe Daily Microfoliant NYT 55€ (norm.68€)  

Youngbloodin Hydra Luxe Water Crème NYT 69€ (norm.89€) kosteusvoide kaikille ihotyypeille

Muista osallistua Tähtiarvontoihin kommentoimalla hoitolan julkaisuja Purkkiarmeijan komentaja blogissa, Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan ja arvonta suoritetaan kahden viikon välein.


UUTTA!

Retinol_Emulsion.JPG

iS Clinical Retinol+ Emulsion 0.3 ja 1.0

Ehdottomasti tehokkaimmat tuotteet tällä hetkellä ihon vanhenemisongelmiin. Kannattaa kokeilla!

ISIMG-905159.JPG

Stabilizing Repair Cream

Loistava hoitovoide yöksi ja päiväksi kaikenikäisille. Se tasapainottaa helposti punoittavaa ja ärtynyttä ihoa, kosteuttaa ja vähentää kutinaa ja kiristystä.


dermatude_new.JPG

Dermatude-kasvohoito

Hoitolani valittiin Suomen parhaaksi Dermatude-hoitolaksi vuonna 2019!

Dermatude-metaterapiahoidon avulla ihon värihäiriöt tasoittuvat, iho kiinteytyy ja napakoituu, rypyt häivyttyvät ja iho tasoittuu. 100% luonnollisesti!

Dermatuden metaterapiahoito aktivoi ihon luonnollista uudistumismekanismia siellä, missä ihon uudistuminen tapahtuu. Se stimuloi ihon omaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa, jolloin iho uudistuu luonnollisesti sisältä ulospäin. Voit tuntea ja nähdä eron välittömästi jo heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen.


Toimitusaikamme on normaalisti 1-2 viikkoa riippuen tuotteen saatavuudesta. Huomioikaa juhlapyhien vaikutukset postin kuljetuksiin. Postimaksut sisältyvät yli 20,- toimitukseen ja paketteihin laitan aina mukaan näytteitä. Klikkaa tästä toimitusehtoihin ja tästä Tietosuojaselosteeseen