Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Pro-Collagen Banking Serum

Hinta:98.00 €

Huom. saat lahjaksi mukaan Gua Sha -kivirullan ja pikkukoon Super Rich Repairia (arvo yht. 32€).


Kun täytämme 30 vuotta, ihomme tuottaa joka vuosi 1 % vähemmän kollageenia. Lisäksi ympäristötekijät, kuten ilmansaasteet, ruokavalio ja auringon UV-säteily edistävät kollageenin hajoamista. 

Pro-Collagen Bankin Serum auttaa säilyttämään ihon  kollageenia ja minimoimaan pienten juonteiden ja ryppyjen ulkonäköä. Se hyödyntää uusinta ihonhoidon teknologiaa säilyttääkseen ihossa olevan luonnollisen kollageenin sekä hidastaakseen sen hajoamista.

Seerumi tekee ihosta heti täyteläisemmän ja heleän. Pro-Collagen Banking Serum auttaa säilyttämään ihosi kollageenia nyt, jotta sinulla on sitä enemmän tulevaisuudessa.

Tehokas Pro-Collagen Preservation Complex sisältää innovatiivisen sekoituksen kollageeni-aminohappoja, karnosiinidipeptidiä ja antioksidantteja. Se auttaa säilyttämään kollageenia suojaten sitä vapailta radikaaleilta, jotka hajottavat sitä. Rauhoittava jojobaesteri ja polyglutamiinihappo kosteuttavat ja lisäävät ihon täyteläisyyttä, jolloin se näyttää kiinteämmältä.

  • Auttaa säilyttämään kollageenia
  • Kosteuttaa ja tekee ihosta täyteläisen
  • Minimoi juonteiden ja ryppyjen ulkonäköä

Käyttö: Levitä 2-3 pumppausta puhtaalle, kuivalle iholle. Käytä yksi tai kaksi kertaa päivässä ja sen jälkeen kosteusvoidetta.

30 ml

Suosittelemme myös

iS Clinical Active Serum 15ml

is-clinical-active-serum-kasvoseerumi.png&width=280&height=500
Ikääntymistä ehkäisevä – aknea ehkäisevä – kirkastava 
Yksi iS Clinicalin myydyimmistä hoitotuotteista, joka toimii useammassa roolissa samanaikaisesti. Ainutlaatuinen, monikäyttöinen ihonhoitotuote, joka on kehitetty saamaan aikaiseksi nopeita ja merkittäviä muutoksia ihossa. ACTIVE SERUM..
Hinta: 105.00 €

Dermatude Firming and Lifting Serum 30ml

Dermatude_Firming_and_Lifting_Serum_-_30_ml.jpg&width=280&height=500
Kiinteyttävä ja silottava seerumi pyyhkii iholtasi kymmenen vuotta.

Seerumia käytetään aamulla ja illalla 3-4 tippaa puhtaalle iholle ja seerumin päälle sopii Firming and Lifting Cream, joka kosteuttaa, kiinteyttää ja silottaa.

Kiinteyttävä seerumi, joka vahvistaa ihon kimmosäikeitä, kollageenia..
Hinta: 134.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »