Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical C Eye Serum Advance+ 15ml

Hinta:81.00 €

Ikääntymistä estävä – tasapainottava – kirkastava silmänympärysseerumi

Tämä tehokas, mutta hellävarainen tuote auttaa häivyttämään silmien turvotusta, hienoja juonteita ja ryppyjä. C EYE SERUM ADVANCE+® auttaa vaalentamaan tummia silmänalusia, parantamaan ihon väriä sekä tasoittamaan sitä ja tarjoaa iholle lisäksi antioksidanttisuojan. C EYE SERUM ADVANCE+® -seerumissa yhdistyvät stabiloitu ja kehitetty C-vitamiini (l-askorbiinihappo) 7,5%-pitoisuudella ja copper tripeptide (bioidenttinen) -kasvutekijä.

KÄYTTÖ: Leivät 1-2 tippaa puhtaalle iholle taputellen kevyesti herkälle silmän alueen iholle.

Suosittelemme myös

BioLumin-C Serum 59ml

BBBioLumin-CSerum.jpg&width=280&height=500
BioLumin-C Serum on erittäin tehokas seerumi, joka toimii yhdessä ihon omien suojatoimintojen kanssa tehden ihosta kirkkaamman, kiinteämmän ja säteilevämmän. Edistyksellinen bioteknologia yhdistyy ultrastabiilin C-vitamiinin ja palmitoyylitripeptidi-5 kanssa, jotka vähentävät huomattavasti pieniä juonteita..
Hinta: 148.00 €

iS Clinical NeckPerfect Complex 50g

neckperfect.png&width=280&height=500
Kiinteyttää – muokkaa – tasoittaa
Sisältää erittäin tehokkaita kasvipohjaisia vaikuttavia aineita ja antioksidantteja, joiden avulla NECKPERFECT COMPLEX muokkaa kaulaa, leukalinjaa ja dekolteealuetta kiinteämmäksi, tasaisemmaksi ja nuorekkaammaksi. Tämä vallankumouksellinen ikääntymisen..
Hinta: 131.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »