Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Joko olet liittynyt postituslistallemme?

Liity nyt postituslistalle ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista. Saat uutiskirjeen noin 2-4 kertaa kuukaudessa. 

Tilaa uutiskirje tästä


Talvitarjoukset 31.1.-5.2.

41CD175D-99D2-4710-B058-2CFC64F4DF98.jpeg

Yli 20 tuotetta huippuhintaan!

Huom. Yli sadan euron ostoksesta saat lahjapakkauksen! (arvo 45€) Pakkaus sisältää pikkukoot Daily Glycolic Cleanser puhdistusgeelistä, PowerBright Moisturizer SK50 aurinkosuojallisesta päivävoiteesta ja Sound Sleep Cocoon yövoiteesta. Pakkauksessa on lisäksi näytteet uudesta Dynamic Skin Retinol Serumista ja Awaken Peptide Eye Gel silmänympärysgeelistä.


Tähtitarjoukset 6.2. asti

Tahtitarjoukset-24.1..JPG

Dermalogican öljyseerumi Phyto Replenish Oil NYT 59€ (norm.74€) ja saat sen mukana lahjaksi PreCleanse Balm -matkakoon

Youngbloodin kuorintanaamio Daily Enzyme Exfoliant Crème NYT 67€ (norm.82€)

Huomaa myös Tähtiarvonnat, joihin voit osallistua kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa Purkkiarmeijan komentaja, Facebookissa ja/tai Instagramissa.


UUTTA!

dynamic_skin_retinol_serum.JPG

Dermalogican uutuus Dynamic Skin Retinol Serum on tehokas, nopeasti vaikuttava retinoliseerumi, joka auttaa vähentämään neljää ikääntymisen merkkiä. Se vähentää ryppyjä ja juonteita, tasoittaa ihon rakennetta, pienentää ihohuokosia ja tasoittaa ihon sävyä.


dermatude.etusivu.JPG

Dermatude-kasvohoito

Hoitolani valittiin Suomen parhaaksi Dermatude-hoitolaksi vuonna 2019!

Dermatude-metaterapiahoidon avulla ihon värihäiriöt tasoittuvat, iho kiinteytyy ja napakoituu, rypyt häivyttyvät ja iho tasoittuu. 100% luonnollisesti!

Dermatuden metaterapiahoito aktivoi ihon luonnollista uudistumismekanismia siellä, missä ihon uudistuminen tapahtuu. Se stimuloi ihon omaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa, jolloin iho uudistuu luonnollisesti sisältä ulospäin. Voit tuntea ja nähdä eron välittömästi jo heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen.