Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Joko olet liittynyt postituslistallemme?

Liity nyt postituslistalle ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista. Saat uutiskirjeen noin 2-4 kertaa kuukaudessa. 

Tilaa uutiskirje tästä


Tähtitarjoukset 2.10. asti

TT9-2.JPG

Dermalogican alkupuhdistustuotteet ovat nyt kaikki tarjouksessa sekä markkinoiden todennäköisesti tehokkain kaulavoide: 


Muista myös osallistua Tähtiarvontoihin kommentoimalla hoitolan julkaisuja Purkkiarmeijan komentaja blogissa, Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan ja arvonta suoritetaan kahden viikon välein.


UUTTA!

ISIMG-905159.JPG

Stabilizing Repair Cream

Loistava hoitovoide yöksi ja päiväksi kaikenikäisille. Se tasapainottaa helposti punoittavaa ja ärtynyttä ihoa, kosteuttaa ja vähentää kutinaa ja kiristystä.

ISIMG-836731.JPG

Clarifying Body Spray

Näppyjä vastaan taisteleva vartalosuihke, joka vaikuttaa nopeasti vaikeasti tavoitettavilla alueilla. Auttaa puhdistamaan tukkeutuneita huokosia ja vähentää  näppyjä vartalon iholla.

ISIMG-887123.JPG

Porescreen SK40

Ihohuokosia häivyttävä aurinkovoide. Monivaikutteinen aurinkovoide, joka tarjoaa suojakertoimen 40. Se häivyttää ihohuokosia pohjustustuotetta muistuttavalla vaikutuksella ja tekee ihosta säteilevän häivähdyksellä valoa heijastavaa sävyä.

oil_to_foam.JPG

Oil To Foam Total Cleanser

Kaksoispuhdistus yhdessä tuotteessa! Öljystä vaahdoksi muuttuva puhdistus poistaa meikin, aurinkosuojan ja epäpuhtaudet jättäen ihon täysin puhtaaksi ja pehmeäksi.

micellar_prebiotic.JPG

Micellar Prebiotic PreCleanse

Ravitseva maitomainen esipuhdistus nostaa lian, öljyn ja meikin ihon pinnalta samalla tasapainottaen ihon mikrobiomia prebiooteilla.


dermatude_new.JPG

Dermatude-kasvohoito

Hoitolani valittiin Suomen parhaaksi Dermatude-hoitolaksi vuonna 2019!

Dermatude-metaterapiahoidon avulla ihon värihäiriöt tasoittuvat, iho kiinteytyy ja napakoituu, rypyt häivyttyvät ja iho tasoittuu. 100% luonnollisesti!

Dermatuden metaterapiahoito aktivoi ihon luonnollista uudistumismekanismia siellä, missä ihon uudistuminen tapahtuu. Se stimuloi ihon omaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa, jolloin iho uudistuu luonnollisesti sisältä ulospäin. Voit tuntea ja nähdä eron välittömästi jo heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen.


Toimitusaikamme on normaalisti 1-2 viikkoa riippuen tuotteen saatavuudesta. Huomioikaa juhlapyhien vaikutukset postin kuljetuksiin. Postimaksut sisältyvät yli 20,- toimitukseen ja paketteihin laitan aina mukaan näytteitä. Klikkaa tästä toimitusehtoihin.