Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Joko olet liittynyt postituslistallemme?

Liity nyt postituslistalle ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista. Saat uutiskirjeen noin 2-4 kertaa kuukaudessa. 

Tilaa uutiskirje tästä


Klikkaa tästä Tähtitarjouksiin!

Dermalogican supersuosittu meikinpohjustusvoide SkinPerfect Primer SK30 NYT 47€ (norm.58€)

Youngbloodin puhdistusvesi Micellar Water with Colloidal Silver NYT 32€ (norm.41€)

Muista myös osallistua Tähtiarvontoihin seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja Purkkiarmeijan komentaja -blogissa, Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan ja arvonta suoritetaan kahden viikon välein.


UUTTA!

pro-collagen-banking-serum.JPG

Dermalogica Pro-Collagen Banking Serum

Pro-Collagen Bankin Serum auttaa säilyttämään ihon  kollageenia ja minimoimaan pienten juonteiden ja ryppyjen ulkonäköä. Se hyödyntää uusinta ihonhoidon teknologiaa säilyttääkseen ihossa olevan luonnollisen kollageenin sekä hidastaakseen sen hajoamista.

Retinol_Emulsion.JPG

iS Clinical Retinol+ Emulsion 0.3 ja 1.0

Ehdottomasti tehokkaimmat tuotteet tällä hetkellä ihon vanhenemisongelmiin. Kannattaa kokeilla!

ISIMG-905159.JPG

Stabilizing Repair Cream

Loistava hoitovoide yöksi ja päiväksi kaikenikäisille. Se tasapainottaa helposti punoittavaa ja ärtynyttä ihoa, kosteuttaa ja vähentää kutinaa ja kiristystä.


dermatude_new.JPG

Dermatude-kasvohoito

Hoitolani valittiin Suomen parhaaksi Dermatude-hoitolaksi vuonna 2019!

Dermatude-metaterapiahoidon avulla ihon värihäiriöt tasoittuvat, iho kiinteytyy ja napakoituu, rypyt häivyttyvät ja iho tasoittuu. 100% luonnollisesti!

Dermatuden metaterapiahoito aktivoi ihon luonnollista uudistumismekanismia siellä, missä ihon uudistuminen tapahtuu. Se stimuloi ihon omaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa, jolloin iho uudistuu luonnollisesti sisältä ulospäin. Voit tuntea ja nähdä eron välittömästi jo heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen.


Toimitusaikamme on normaalisti 1-2 viikkoa riippuen tuotteen saatavuudesta. Huomioikaa juhlapyhien vaikutukset postin kuljetuksiin. Postimaksut sisältyvät yli 20,- toimitukseen ja paketteihin laitan aina mukaan näytteitä. Klikkaa tästä toimitusehtoihin ja tästä Tietosuojaselosteeseen