Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Joko olet liittynyt postituslistallemme?

Liity nyt postituslistalle ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista. Saat uutiskirjeen noin 2-4 kertaa kuukaudessa. 

Tilaa uutiskirje tästä


Tähtitarjoukset 29.5. asti

TT_5.jpg

Dermalogican PowerBright Dark Spot Serum NYT 85€ (norm.105€) pigmenttiläiskiä tasoittava seerumi

iS Clinicalin C Eye Serum Advance+ NYT 65€ (norm.79€) silmänympärysseerumi

Muista myös osallistua Tähtiarvontoihin kommentoimalla hoitolan julkaisuja Purkkiarmeijan komentaja blogissa, Facebookissa ja/tai Instagramissa.


UUTTA!

Phyto_Nature_Oxygen_Cream.JPG

Dermalogican uusi elvyttävä kosteusvoide Phyto Nature Oxygen Cream kiinteyttää ja liftaa vähentäen ihon ikääntymisen merkkejä. Se elvyttää happea optimoivilla, kasviperäisillä raaka-aineilla, mikä tekee ihosta kirkkaamman ja heleämmän. Voide kosteuttaa ja tekee ihosta täyteläisen.


dermatude_new.JPG

Dermatude-kasvohoito

Hoitolani valittiin Suomen parhaaksi Dermatude-hoitolaksi vuonna 2019!

Dermatude-metaterapiahoidon avulla ihon värihäiriöt tasoittuvat, iho kiinteytyy ja napakoituu, rypyt häivyttyvät ja iho tasoittuu. 100% luonnollisesti!

Dermatuden metaterapiahoito aktivoi ihon luonnollista uudistumismekanismia siellä, missä ihon uudistuminen tapahtuu. Se stimuloi ihon omaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa, jolloin iho uudistuu luonnollisesti sisältä ulospäin. Voit tuntea ja nähdä eron välittömästi jo heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen.


Toimitusaikamme on normaalisti 1-2 viikkoa riippuen tuotteen saatavuudesta. Huomioikaa juhlapyhien vaikutukset postin kuljetuksiin. Postimaksut sisältyvät yli 20,- toimitukseen ja paketteihin laitan aina mukaan näytteitä. Klikkaa tästä toimitusehtoihin.