Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Youth Lip Elixir

Hinta:72.00 €

Youth Lip Elixir on hoitovoide huulille. Se sisältää hyaluronimolekyylejä, jotka vaikuttavat limakalvoon kosteuttavasti ja tuo huulille muhkeutta kudostasolta lähtien. Tuote ei turvota, kihelmöi eikä aiheuta punoitusta.

Sisältää kliinisesti tehokkaimmiksi todettuja kasviuutteita, antioksidantteja ja iS Clinicalin Extremozymes-teknologiaa, jotka antavat suojaa ympäristön haittavaikutuksia vastaan sekä välittömiä ja pitkän aikavälin hoitotuloksia.

Suosittelemme myös

Vitamin E Lip Balm

E3873C57-B02B-4FDA-8DF9-94AFADC93678.jpeg&width=280&height=500
Neutriherbs E-vitamiini Huulivoide antaa pitkävaikutteisen kosteutuksen huulille. E-vitamiini ravitsee ja suojaa huulia ja huulivoiteen avokadoöljy ja oliiviöljy sekä mehiläisvaha kosteuttavat huulia tehokkaasti pitkään sekä estävät kosteuden haihtumisen huulilta. E-vitamiini Huulivoide tekee huulista..
Hinta: 10.00 €

iS Clinical Moisturizing Complex 50g

is-clinical-moisturizing-complex-kosteusvoide.png&width=280&height=500
Kosteuttaa – rauhoittaa – suojaa
Tehokkaasti kosteuttava, runsaasti suojaavia antioksidantteja sisältävä MOISTURIZING COMPLEX hoitovoide sisältää tehokkaita kasvipohjaisia raaka-aineita, vitamiineja, tehokkaita antioksidantteja ja tärkeitä luonnon ravintoaineita, jotka synergiassa toistensa..
Hinta: 116.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »