Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Youth Intensive Crème 50g

Hinta:280.00 €

Taistelee ikääntymistä vastaan – kosteuttava – kiinteyttävä

YOUTH INTENSIVE CRÈME™ on poikkeuksellisen täyteläinen ja ylellinen ikääntymisen merkkejä vastaan taisteleva ihovoide, joka auttaa vähentämään näkyvästi hienoja juonteita ja ryppyjä samalla kosteuttaen tehokkaasti. Tässä uudistavassa voiteessa on yhdistetty tieteellisen tutkimuksen kautta puhtaimmat ja tehokkaimmat mahdolliset kasvipohjaiset kosteuttavat raaka-aineet, antioksidantit, kuorivat hapot ja kasvutekijät. YOUTH INTENSIVE CRÈME™ -voiteen on todettu tutkimuksissa tasoittavan ihoa nopeasti ja saavan sen näyttämään kiinteämmältä, kuulaammalta ja nuorekkaammalta.

KÄYTTÖOHJEET: Levitä pieni määrä tuotetta puhtaalle iholle kaikkialle kasvojen alueelle ja kaulalle (tai ohjeiden mukaan).

Suosittelemme myös

Youngblood Hydra Luxe Water Crème

FBF99826-5969-4575-BE54-B599C2D0442F.jpeg&width=280&height=500
Hydra Luxe Water Crème on kosteuttava kasvovoide, joka tasapainottaa ihoa. Voide on koostumukseltaan kevyt ja geelimäinen ja se imeytyy ilman ongelmia, eikä tunnu tai näytä tahmealta ja rasvaiselta. Voiteessa on runsaasti hyaluronihappoa, joka lisää tehokkaasti iholle kosteutta.
Voide sisältää myös..
Hinta: 89.00 €

Youngblood Lip Liner Pencil

YBlipliner.jpg&width=280&height=500
Saadaksesi huulipunasta kestävän, käytä huulten rajauskynää. Youngbloodin rajauskynät on sovitettu huulipunasävyihin ja ne ovat pehmeän, luonnollisen sävyisiä. Samasta huulipunasta saat useampia sävyjä vaihtamalla rajauskynää. Vaaleasta päiväsävystä saat iltameikkiin sopivan tummemmalla tai kirkkaammalla..
Hinta: 24.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »