Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Youth Intensive Crème 50g

Hinta:229.00 €

Taistelee ikääntymistä vastaan – kosteuttava – kiinteyttävä

YOUTH INTENSIVE CRÈME™ on poikkeuksellisen täyteläinen ja ylellinen ikääntymisen merkkejä vastaan taisteleva ihovoide, joka auttaa vähentämään näkyvästi hienoja juonteita ja ryppyjä samalla kosteuttaen tehokkaasti. Tässä uudistavassa voiteessa on yhdistetty tieteellisen tutkimuksen kautta puhtaimmat ja tehokkaimmat mahdolliset kasvipohjaiset kosteuttavat raaka-aineet, antioksidantit, kuorivat hapot ja kasvutekijät. YOUTH INTENSIVE CRÈME™ -voiteen on todettu tutkimuksissa tasoittavan ihoa nopeasti ja saavan sen näyttämään kiinteämmältä, kuulaammalta ja nuorekkaammalta.

KÄYTTÖOHJEET: Levitä pieni määrä tuotetta puhtaalle iholle kaikkialle kasvojen alueelle ja kaulalle (tai ohjeiden mukaan).

Suosittelemme myös

T-LAB Kera Shot Leave-In Cream 130ml

130ml_kera_shot_leave_in_cream.jpg&width=280&height=500
Hiuksiin jätettävä hoitovoide hiuksille, jotka ovat kemiallisesti käsitellyt ja kaikille hiuksille jotka tarvitsevat syväkorjausta ja elvytystä. Levitä tuotetta pyyhekuiviin hiuksiin ja kampaa läpi. Älä huuhtele. Jatka hiusten muotoilua haluamallasi tavalla.
T-LAB Professional nyt Suomessa! 25 vuotta..
Hinta: 29.00 €

T-LAB Instant Miracle Dry Shampoo

150ml_instant_miracle_Dry_Shampoo1.jpg&width=280&height=500
Kuivashampoo raikastaa ja puhdistaa hiusta sekä hiuspohjaa. Antaa hiukselle rakennetta ja voluumia.
T-LAB Professional nyt Suomessa! 25 vuotta sitten perustettu, aidosti eksklusiivinen hiustenhoitosarja, jossa raaka-aineet ja aisteja hivelevät koostumukset ovat olleet fokuksessa. 97% luonnon raaka-aineista..
Hinta: 22.00 € - 29.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »