Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Stress Positive Eye Lift 25mlHinta:73.00 €

Inkerin ohjeet: Stress Positive Eye Lift levitetään näkyvänä kerroksena silmänympäryksille. Naamio on pakattu tuubiin, jonka päässä on erityinen levitin, jota voi käyttää silmänympäryksen hierontaan. Hierontaa tehdään pari minuuttia, mutta se ei ole välttämätöntä. Naamion vaikutusaika on viisi minuuttia. Se poistetaan pyyhkimällä kevyesti kostutetulla vanulla ja sen jälkeen laitetaan ihotyypin mukainen silmänympärysvoide. Jos silmänympärysnaamiota käytetään aamuisin se kannattaa vaikutusajan jälkeen poistaa kunnolla huuhtelemalla, muuten silmämeikki ei pysy riittävän hyvin. Stress Positive Eye Lift sopii jatkuvaan käyttöön vähintään 2-3 kertaa viikossa ja sitä voi käyttää myös joka päivä. Alle kolmekymppisille se sopii satunnaiseen käyttöön.

Jätä hyvästit silmäpusseille!

Stress Positive Eye Lift on tehokas viilentävä silmänympärysnaamio, joka energisoi ja poistaa stressin jälkiä silmänympärysiholta. Se laskee turvotusta, vähentää tummia silmänalusia, kirkastaa ja kiinteyttää sekä vahvistaa ihon luonnollista suojaa. Villi indigon -siemenuute kirkastaa silmänympärysihoa ja häivyttää tummia silmänalusia. Merivesiuute ja arktinen levä vähentävät silmäpusseja ja silmien turvotusta. Fermentoitu hiiva ja ainutlaatuinen hyaluronihapposekoitus kiinteyttävät ja antavat liftaavan vaikutuksen.

Kenelle: Jokaiselle iholle erityisesti poistamaan silmänympärysihon turvotusta.

Käyttö: Levitä puhtaalle silmänympärysiholle tuotteen viilentävällä hieronta-applikaattorilla. Anna vaikuttaa 3-5 min. Hiero ylimääräinen tuote ihoon tai pyyhkäise pois. Käytä tehohoitona tarvittaessa tai kroonisesti väsyneille silmänympäryksille päivittäin. Laita lopuksi suositeltu silmänympärystuote.

Vinkki: Levitä kevyesti meikin päälle ja saat välitöntä kirkastusta tai käytä lennoilla väsyneille silmille.