Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Hydro Masque Exfoliant

Hinta:65.00 €

Hydro Masque Exfoliant on viiden minuutin naamio, joka kuorii ja kosteuttaa samalla kertaa! Tuloksena kirkkaan ja terveen näköinen iho. Kuorivat pallot aktivoituvat kosketuksesta ja vapauttavat hellästi kuorivia bambuhiukkasia. Valkohytykkä -sieni varastoi 450x painonsa verran vettä, täyttäen ihon kosteudella, antioksidanteilla ja D-vitamiinilla. Jojobaesteri ja sokerijuurikkaan aminohapot kosteuttavat ja vahvistavat ihon omaa kosteusbarriääriä. Kurkku-uute rauhoittaa ja jättää ihon raikkaan tuntuiseksi.

Kenelle: jokaiselle iholle

  • Bambu kuorii hellävaraisesti
  • Valkohytykkä -sieni kosteuttaa tehokkaasti  

Käyttö: Levitä runsaasti puhdistetuille kasvoille ja kaulalle, vältä silmänympärysaluetta. Hiero pyörivin liikkein kunnes “pallot” hajoavat. Anna naamion vaikuttaa 3-5 minuuttia, huuhdo huolella, suihkuta hoitosuihke, levitä tehoaine ja kosteusvoide. Käytä 1-2 kertaa viikossa tai suosituksen mukaan.

Koko 50ml

Ei sisällä keinotekoisia väriaineita tai tuoksuja / parabeeniton / gluteeniton / vegaani / testattu ilman eläinkokeita.

Suosittelemme myös

Daily Milkfoliant

CDD31060-62AD-41A4-A978-D3518E35B70A.jpeg&width=280&height=500
Rauhoittava, vegaaninen jauhekuorinta silottaa ihoa samalla, kun tukee ihon kosteussuojaa.
Kauraa ja kookosta sisältävä vegaaninen, maitomainen kuorintajauhe aktivoituu kosketuksissa veden kanssa vapauttaen kasviuutteita, jotka auttavat poistamaan kuolleita ihosoluja.
Sekoitus hedelmäpohjaista rypäleuutetta..
Hinta: 68.00 €

iS Clinical Cleansing Complex Polish

1629A0B3-0BDA-4284-B0AB-A3E3F9361C0F.jpeg&width=280&height=500
SYVÄPUHDISTAA – KUORII – TASOITTAA
Cleansing Complex Polish puhdistaa kokonaisvaltaisesti ihon pinnan ja ihohuokoset ilman, että iho kuivuu tai iholta poistuvat sen luonnolliset öljyt. Tämä kevyt geelituote sisältää ympäristöystävällisiä selluloosamikrorakeita ja jojobaa yhdistettynä tehokkaisiin..
Hinta: 58.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »