Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Active Serum 15ml

Hinta:105.00 €

Ikääntymistä ehkäisevä – aknea ehkäisevä – kirkastava 

Yksi iS Clinicalin myydyimmistä hoitotuotteista, joka toimii useammassa roolissa samanaikaisesti. Ainutlaatuinen, monikäyttöinen ihonhoitotuote, joka on kehitetty saamaan aikaiseksi nopeita ja merkittäviä muutoksia ihossa. ACTIVE SERUM häivyttää näkyvästi ohuita hiusjuonteita, ryppyjä ja ihon värihäiriöitä, tasoittaa ihoa ja taistelee samalla myös aknea vastaan.

KÄYTTÖ: Levitä pieni määrä puhtaalle iholle, hieroen kevyesti kasvoihin ja kaulalle (tai erillisten ohjeiden mukaisesti). Tämä ”aktiivinen” tuote saattaa aiheuttaa kihelmöivää tunnetta, jonka tulisi hälvetä muutamassa minuutissa. Muista aina kosteuttava tuote tämän seerumin päälle.

Suosittelemme myös

Dermatude Anti-Ageing Eye Pads (5 x 2 kpl)

Dermatude_Anti-Ageing_Eye_Pads_5_x_2_kpl.png&width=280&height=500
Ikääntymisen merkkejä hoitavat silmänaluslaput vähentävät turvotusta, juonteita, ryppyjä ja tummuutta. Nämä silmänaluslaput antavat välitöntä lisäkosteutta ja sisältävät provitamiinia B5, kofeiinia, peptidejä ja antioksidantteja.


Käytetään 2-4 kertaa viikossa tai pikakaunistajana ennen juhlia


Silmälaput..
Hinta: 53.00 €

Youngblood Pressed Mineral Blush

63B3B2F4-B2B3-48E9-AE3E-3F6B681ECD82.jpeg&width=280&height=500
Puristeposkipuna koostuu samoista iholle turvallisista mineraaleista kuin jauhemainen poskipuna. Puristeposkipuna on kauniisti pakattu ja kulkee kätevästi matkalla mukana.
Saatavana 3 eri sävyä:
TANGIER: Kuparilla taitettu persikan sävy. Kauniisti päivetystä korostava väri.
BLOSSOM: Viileä, hiukan..
Hinta: 42.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »