Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Active Serum 15ml

Hinta:105.00 €

Ikääntymistä ehkäisevä – aknea ehkäisevä – kirkastava 

Yksi iS Clinicalin myydyimmistä hoitotuotteista, joka toimii useammassa roolissa samanaikaisesti. Ainutlaatuinen, monikäyttöinen ihonhoitotuote, joka on kehitetty saamaan aikaiseksi nopeita ja merkittäviä muutoksia ihossa. ACTIVE SERUM häivyttää näkyvästi ohuita hiusjuonteita, ryppyjä ja ihon värihäiriöitä, tasoittaa ihoa ja taistelee samalla myös aknea vastaan.

KÄYTTÖ: Levitä pieni määrä puhtaalle iholle, hieroen kevyesti kasvoihin ja kaulalle (tai erillisten ohjeiden mukaisesti). Tämä ”aktiivinen” tuote saattaa aiheuttaa kihelmöivää tunnetta, jonka tulisi hälvetä muutamassa minuutissa. Muista aina kosteuttava tuote tämän seerumin päälle.

Suosittelemme myös

Active Moist 100ml

active_moist_100ml.JPG&width=280&height=500
Kevyt, öljytön kosteusvoide sekaiholle tai rasvaiselle iholle. Sisältää prebioottisen kosteuttavan kompleksin ja yhdistelmän kasviuutteita, jotka kohentavat ihon rakennetta ja helpottavat pintakuivuutta. Kurkku-uute rauhoittaa ja syväkosteuttaa ihoa. Sitruuna- ja takiaisuutteet supistavat luonnollisesti..
Hinta: 78.00 €

Youngblood Mineral Créme Lipstick

IMG_1556.jpeg&width=280&height=500
Huom. Pääset värikarttoihin valitsemalla kuvan ja klikkaamalla sen suuremmaksi.
Youngblood huulipunat ovat erittäin hyvänlaatuisia ja värit ovat tyylikkään hillittyjä. Huulipunat eivät sisällä mitään synteettisiä väriaineita eikä hajusteita. Väriaine on turvallista mineraalipigmenttiä ja huulipunat..
Hinta: 33.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »