Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Youngblood Nourishing Detox Masque

Hinta:66.00 €

Youngblood Nourishing Detox Masque on naamio, joka puhdistaa ihon perusteellisesti ilman kuivattavaa vaikutusta. Tätä naamiota voivat käyttää kaikki ihotyypit. Se sisältää kaoliinisavea ja hiiltä, jotka tehokkaasti ja hellävaraisesti poistavat lian, epäpuhtaudet ja ylimääräisen rasvan iholta jättäen ihon kauniin puhtaaksi.

Nourishing Detox Masque sisältää myös hunajaa ja merivettä, jotka hemmottelevat ihoa ravitsevilla vitamiineilla ja kivennäisaineilla sekä syväkosteuttamisella. Lakritsijuuriuutteen ja aloe veran yhdistelmällä on rauhoittava vaikutus ihoon ja ne vähentävät punoitusta. Naamio sisältää myös kofeiinia, joka auttaa vähentämään turvotusta. Kaiken lisäksi tämä naamio tasoittaa ihon sävyä ja minimoi näkyvät huokoset.

Käyttö:

  • Käytetään puhdistetulle iholle

  • Levitä runsas kerros kasvoille

  • Anna naamion vaikuttaa 10 minuuttia

  • Poista naamio märällä, lämpimällä pyyhkeellä

  • Viimeistele sopivilla hoitotuotteilla

80ml

Suosittelemme myös

iS Clinical Warm Up - Cool Down Facial Kit tuotepaketti

warm_up_cool_down.jpg&width=280&height=500
Rauhoittava – Kosteuttava - Virkistävä
Virkistystä ihollesi, tämä yksinkertainen kotona tehtävä kasvohoito auttaa saavuttamaan hehkuvan ihon tukien samalla ihon yleistä terveyttä. WARMING HONEY CLEANSER puhdistaa ja kuorii hellävaraisesti ihon, jonka jälkeen HYDRA-INTENSIVE-COOLING MASQUE virkistää..
Hinta: 147.00 €

iS Clinical Active Peel System

issi_active_peel.jpeg&width=280&height=500
Active Peel -kuorintahoitolaput ovat tuloksellinen tapa hoitaa ihoa kotona! Laput uudistavat ihoa tehokkaasti, mutta ärsyttämättä. Ne silminnähden parantavat ihon pinnan tasaisuutta ja pehmeyttä, sekä vaikuttavat ihon rakenteeseen positiivisesti. Ne häivyttävät ryppyjä, juonteita ja suuria ihohuokosia..
Hinta: 109.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »