Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

PreCleanse 295ml

Hinta:83.00 €

Syväpuhdistava puhdistusöljy sulattaa iholta öljypohjaisen lian, aurinkosuoja-aineet, meikin ja ilmansaasteet. Saavuta ammattimaisen tehokkaasti puhdistettu ja terveen näköinen iho kaksoispuhdistuksella, joka alkaa PreCleanse-öljyllä. Esipuhdistuksen jälkeen ihollesi suositeltu Dermalogica-puhdistustuote pääsee puhdistamaan ja hoitamaan ihoa syvemmältä. Soveltuu myös silmämeikin, kuten vedenkestävän ripsivärin poistoon.

  • Poistaa öljypohjaista likaa tukkimatta huokosia. 
  • Purasruohoöljy, E-vitamiini ja bankulpähkinäöljy pehmittävät ja ravitsevat ihoa.
  • Auttaa ihollesi suositeltua Dermalogica-puhdistusta toimimaan tehokkaammin. 

Kenelle: Jokaiselle iholle. Myös rasvaiselle iholle.

Käyttö: Kaada tuotetta kuiviin käsiin. Levitä kuiville kasvoille ja hiero kevyesti. Kostuta kädet ja jatka hieromista, jolloin tuote muuttuu maitomaiseksi emulsioksi. Poista lämpimällä vedellä. Toista puhdistus ihollesi sopivalla Dermalogica-puhdistustuotteella.

Suosittelemme myös

Youngblood Nourishing Detox Masque

E894ACD2-D44A-4DFC-825C-528FC03AD688.jpeg&width=280&height=500
Youngblood Nourishing Detox Masque on naamio, joka puhdistaa ihon perusteellisesti ilman kuivattavaa vaikutusta. Tätä naamiota voivat käyttää kaikki ihotyypit. Se sisältää kaoliinisavea ja hiiltä, jotka tehokkaasti ja hellävaraisesti poistavat lian, epäpuhtaudet ja ylimääräisen rasvan iholta jättäen..
Hinta: 66.00 €

iS Clinical Warming Honey Cleanser 120g

warming-honey-cleanser.png&width=280&height=500
Puhdistaa – kosteuttaa – rauhoittaa
Täyteläinen, ylellinen ihon puhdistustuote, joka sisältää puhtainta mahdollista hunajaa, kuningatarhyytelöä sekä propolista jotka saavat iholla aikaan ainutlaatuisen tunteen puhdistaen samalla ihoa tehokkaasti ja kuorien ihoa hellästi. Tuote jättää ihon..
Hinta: 58.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »