Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Dermatude Firming and Lifting Serum 30ml

Hinta:134.00 €

Kiinteyttävä ja silottava seerumi pyyhkii iholtasi kymmenen vuotta.

  • Seerumia käytetään aamulla ja illalla 3-4 tippaa puhtaalle iholle ja seerumin päälle sopii Firming and Lifting Cream, joka kosteuttaa, kiinteyttää ja silottaa.
  • Kiinteyttävä seerumi, joka vahvistaa ihon kimmosäikeitä, kollageenia ja elastiinia. Kimmosäikeiden uudistuminen hidastuu iän myötä ja niiden joustavuus vähenee. Firming and Lifting Serum elvyttää ihon toimintaa niin, että kollageenisäikeiden syntyminen palautuu samalle tasolle kuin se on nuorempana ollut.

  • Tämä seerumi lisää myös kimmosäikeiden joustavuutta ja sitä kautta myös ihon napakkuus paranee ja ihosta tulee sileämpi.

  • Firming and Lifting Serumia käytetään aamulla ja illalla yhdessä Firming and Lifting Creamin kanssa. Hyvä yhdistelmä on myös käyttää vahvistavaa Cell Recovery Serumia iltaisin ja kiinteyttävää Firming and Lifting Serumia aamuisin.

Suosittelemme myös

Hydration on-the-go

hydration_on_the_go.jpg&width=280&height=500
Kosteuttava tuotetrio matkakoossa.
Tähän aikaan vuodesta sää-, elämäntapa- ja ruokavaliomuutokset voivat vaikuttaa ihoomme – meidän on pidettävä ihomme kosteutettuna liikkeellä ollessamme. Saat hehkuvamman, sileämmän ja terveemmän näköisen ihon rauhoittavalla, kaurapohjaisella jauhekuorinnallamme..
Hinta: 48.00 €

Yumi Tinted Serum

IMG_1730.jpeg&width=280&height=500
Sävytetty seerumi sisältää lootuksenkukka- ja ginseng-uutteita, jotka tekevät ihosta heleän ja kirkkaan. Tuote kosteuttaa ihoa ja antaa kevyen ja luonnollisen sävyn iholle.
Tuote on vegaaninen. Sävy medium beige.
30 ml
Hinta: 48.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »