Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Cream Cleanser 120ml

Hinta:58.00 €

Puhdistaa – kosteuttaa – rauhoittaa

Tämä kevyt, kosteuttava puhdistusvoide on tehokas, mutta silti hellä joten sitä voidaan käyttää myös kuivalle, herkälle iholle. CREAM CLEANSERissä yhdistyvät kasvipohjaiset ravinteet, antioksidantit ja tulehduksia estävät ainesosat jotka puhdistavat huolellisesti ihon pinnan ja ihohuokoset, rauhoittaen samalla kuivaa, ärsyyntynyttä ihoa. Iho on tuotteet käytön jälkeen raikas, kosteutettu ja puhdas. CREAM CLEANSER toimii jopa äärimmäisiin iho-ongelmiin.

KÄYTTÖ: Levitä pieni määrä CREAM CLEANSERia kämmenelle. Hiero käsiä yhteen ja hiero sen jälkeen kasvoille ja kaulalle. Huuhtele huolellisesti ja painele pyyhkeellä kuivaksi. 

Koko 120ml

Suosittelemme myös

iS Clinical Youth Complex voide 30g

is-clinical-youth-complex-kasvovoide.png&width=280&height=500
Häivyttää nopeasti ryppyjä – pitkäkestoiset tulokset – taistelee ikääntymistä vastaan
YOUTH COMPLEX® on mullistava ryppyjä vastaan taisteleva tuote, joka saa aikaan välittömiä, keskimääräisesti kestäviä ja pitkäkestoisia parannuksia iholla. YOUTH COMPLEX® saa ihon näyttämään kiinteämmältä..
Hinta: 189.00 €

Xtreme Lashes Eye Makeup Remover and Facial Cleanser puhdistus

Xtreme_Lashes_Eye_Makeup_Remover_and_Facial_Cleanser.png&width=280&height=500
Puhdistaa hellävaraisesti ja tehokkaasti meikin ja epäpuhtaudet silmiltä ja iholta. Rauhoittava aloe vera -pohjainen koostumus sisältää kuutta ravitsevaa kasviuutetta. Virkistää ja nuorentaa ihoa sekä ripsiä ja kulmakarvoja.
120 ml
Hinta: 44.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »