Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Hydra-Cool Serum 30ml

Hinta:118.00 €

Kosteuttaa – rauhoittaa – taistelee aknea vastaan

Tämä raikastava, mutta silti tehokas ja hyvin imeytyvä seerumi tarjoaa maksimaalista kosteutusta ja auttaa rauhoittamaan ja helpottamaan kuivaa, vahingoittunutta ihoa. Seerumissa yhdistyvät korkealuokkaiset antioksidantit ja tärkeät kasvipohjaiset ravinteet. 

Se sopii erinomaisesti helpottamaan auringossa palanutta ihoa sekä heti ihokarvojen poiston jälkeen. Lisäksi HYDRA-COOL® SERUM taistelee tehokkaasti aknea vastaan. Se on kehitetty kaikille ihotyypeille sopivaksi ja on riittävän hellävarainen kaikkein herkimmällekin iholle.

KÄYTTÖ: Levitä pieni määrä puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle (tai saamiesi ohjeiden mukaan). Seerumia voidaan käyttää yksinään tai yhdessä muiden iS Clinical® -tuotteiden kanssa.

Suosittelemme myös

PowerBright Dark Spot Serum 30ml

PowerBrightDarkSpotSerum_111404_1c90dfb366e31ccd9d2af282be0cec81_1.jpg&width=280&height=500
PowerBright Dark Spot Serum on edistyksellinen seerumi, joka vähentää epätasaista pigmentaatiota nopeasti. Seerumi häivyttää pigmettiläiskiä ja kirkastaa ihoa jo muutamassa päivässä. Säännöllinen käyttö tasoittaa ihon sävyä ajan mittaan. Niasiiniamidi ja heksyyliresorsinoli häivyttävät tummia läiskiä..
Hinta: 105.00 €

iS Clinical Active Glow Collection

IMG_4287.jpeg&width=280&height=500
Active Glow Collection sisältää kliinisesti tehokkaaksi todettuja tuotteita, jotka on kehitetty kuorimaan ja uudistamaan ihoa.
Cleansing Complex ja Active Serum sisältävät tehokkaita kasveista peräisin olevia uutteita ja salisyylihappoa, jotka puhdistavat ja kuorivat ihoa hellästi saaden aikaan näkyviä..
Hinta: 152.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »