Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Youth Serum 30ml

Hinta:189.00 €

Tasoittaa ja kiinteyttää ihoa välittömästi –  häivyttää ryppyjä pitkällä tähtäimellä – uudistava 

YOUTH SERUM™ on kehitetty tuomaan ihollesi parasta mahdollista hoitoa useammasta eri näkökulmasta katsottuna: se tasoittaa ja kiinteyttää ihoa välittömästi, mutta vähentää myös ryppyjä näkyvästi pidemmällä aikavälillä katsottuna. Tuotteen älykkäät proteiinit hoitavat vahingoittunutta ihoa, vahvistavat ihon rakennetta ja häivyttävät ryppyjä ja iho näyttää välittömästi kiinteämmältä. YOUTH SERUM™ sisältää turvallisia, bioidenttisiä kasvutekijöitä, jotka rakentavat asteittain uudelleen menetettyä kollageenia, jolloin hienot juonteet ja rypyt vähenevät.

KÄYTTÖ: Levitä pieni määrä puhtaalle iholle, hiero silmänympärysalueelle, kasvoille ja/tai kaulalle.

Suosittelemme myös

Age Bright Clearing Serum 30ml

age_bright_clearing_serum.JPG&width=280&height=500
Age Bright Clearing Serum on kaksi-yhdessä kirkastava ja puhdistava seerumi, joka ehkäisee näppyjä ja epäpuhtauksia sekä vähentää ikääntymisen merkkejä. Salisyylihappo vähentää näppyjä ja kirkastaa ihoa. Tehokas seerumi, joka uudistaa ja nopeuttaa solunkiertoa vähentäen näppyjä ja ikääntymisen merkkejä..
Hinta: 75.00 €

Pronails Anti-Ageing Hand Spa Mask

Anti-Ageing_Hand_Spa_Mask.jpg&width=280&height=500
Tämä erittäin ravitseva käsinaamio intensiivisesti pehmentää käsiä, antaa iholle kosteutta ja vähentää ihon halkeilua. Ihoa elvyttävä koostumus on rikastettu oliiviöljyllä ja E-vitamiinilla ja tämä antioksidantteja ja vitamiineja runsaasti sisältävä koostumus tekee ihosta joustavan ja vähentää tulehdusta..
Hinta: 5.00 € - 44.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »