Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Youth Serum 30ml

Hinta:189.00 €

Tasoittaa ja kiinteyttää ihoa välittömästi –  häivyttää ryppyjä pitkällä tähtäimellä – uudistava 

YOUTH SERUM™ on kehitetty tuomaan ihollesi parasta mahdollista hoitoa useammasta eri näkökulmasta katsottuna: se tasoittaa ja kiinteyttää ihoa välittömästi, mutta vähentää myös ryppyjä näkyvästi pidemmällä aikavälillä katsottuna. Tuotteen älykkäät proteiinit hoitavat vahingoittunutta ihoa, vahvistavat ihon rakennetta ja häivyttävät ryppyjä ja iho näyttää välittömästi kiinteämmältä. YOUTH SERUM™ sisältää turvallisia, bioidenttisiä kasvutekijöitä, jotka rakentavat asteittain uudelleen menetettyä kollageenia, jolloin hienot juonteet ja rypyt vähenevät.

KÄYTTÖ: Levitä pieni määrä puhtaalle iholle, hiero silmänympärysalueelle, kasvoille ja/tai kaulalle.

Suosittelemme myös

Sound Sleep Cocoon yövoide

SounsSleepCocoon_ingredients.jpg&width=280&height=500
Elvyttävä geelivoide optimoi ihon toipumista yön aikana. Kapseloitu, liikeaktivoitu ranskalaisen laventelin eteerinen öljy yhdessä santelipuun ja patsulin kanssa rauhoittavat aisteja ja edistävät levollista unta. Persian silkkipuunkuoriuute elvyttää väsynyttä ihoa ja Wu-Zu-Yu-uute lisää ihon hehkua näkyvästi..
Hinta: 88.00 €

Xtreme Lashes Eye Makeup Remover and Facial Cleanser puhdistus

Xtreme_Lashes_Eye_Makeup_Remover_and_Facial_Cleanser.png&width=280&height=500
Puhdistaa hellävaraisesti ja tehokkaasti meikin ja epäpuhtaudet silmiltä ja iholta. Rauhoittava aloe vera -pohjainen koostumus sisältää kuutta ravitsevaa kasviuutetta. Virkistää ja nuorentaa ihoa sekä ripsiä ja kulmakarvoja.
120 ml
Hinta: 44.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »