Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Special Cleansing Gel 250ml

Hinta:35.00 €43.00 €
30 pv alin hinta: 43.00 €

Dermalogican myydyin puhdistus maailmanlaajuisesti. Saippuaton puhdistusgeeli, joka puhdistaa tehokkaasti häiritsemättä ihon luonnollista kosteustasapainoa. Tämä ikoninen puhdistus huuhtelee hellävaraisesti pois lian jättäen ihon sileäksi ja puhtaaksi. Sisältää luonnollisesti vaahtoavaa suopapuuta sekä rauhoittavia minttu- ja laventeliuutteita.   

  • Saippuaton ja hajusteeton puhdistus, joka puhdistaa kuivattamatta ihoa. 
  • Sisältää rauhoittavia kasviuutteita. 

Kenelle: Jokaiselle iholle.

Käyttö: PreCleanse -esipuhdistuksen jälkeen, vaahdota pieni määrä tuotetta kosteissa käsissä ja levitä kostealle kasvojen ja kaulan iholle. Hiero kevyesti ylöspäinsuuntautuvin liikkein. Huuhtele pois lämpimällä vedellä.

Koko 250ml

Suosittelemme myös

Multivitamin Thermafoliant

dermalogica-multivitamin-thermafoliant__99367_zoom.jpg&width=280&height=500
Inkerin vinkit: Hellävarainen kuorinta-aine kaikille ihotyypeille. Nopea käyttää, sillä vaikutusaika on vain 1-3 minuuttia. Vanhenevalle iholle tärkeä tuote, koska ihon kuolleen solukon määrä lisääntyy iän myötä. Sopii myös ohuelle ja herkistyneelle iholle. Kuorinnan merkitys iholle on hyvin tarpeellinen..
Hinta: 67.00 €

Tuoksusaippua- sieni

saippuasieni.jpg&width=280&height=500
Tuoksusaippuasieni kuorii sekä hoitaa vartalon ihoa ja tuo suihkutilaan mielihyvää tuottavan tuoksun. Kuoriva ja hoitava pesusieni on samalla kertaa edullinen, nopea ja helppo väline päivittäiseen vartalon pesuun.
Saippua sisältää hoitavia öljyjä ja jättää iholle sileän pinnan ja vain kevyen tuoksun..
Hinta: 19.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »