Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Special cleansing gel 250ml

Hinta:43.00 €

Dermalogican myydyin puhdistus maailmanlaajuisesti. Saippuaton puhdistusgeeli, joka puhdistaa tehokkaasti häiritsemättä ihon luonnollista kosteustasapainoa. Tämä ikoninen puhdistus huuhtelee hellävaraisesti pois lian jättäen ihon sileäksi ja puhtaaksi. Sisältää luonnollisesti vaahtoavaa suopapuuta sekä rauhoittavia minttu- ja laventeliuutteita.   

  • Saippuaton ja hajusteeton puhdistus, joka puhdistaa kuivattamatta ihoa. 
  • Sisältää rauhoittavia kasviuutteita. 

Kenelle: Jokaiselle iholle.

Käyttö: PreCleanse -esipuhdistuksen jälkeen, vaahdota pieni määrä tuotetta kosteissa käsissä ja levitä kostealle kasvojen ja kaulan iholle. Hiero kevyesti ylöspäinsuuntautuvin liikkein. Huuhtele pois lämpimällä vedellä.

Koko 250ml

Suosittelemme myös

Youngblood Nourishing Detox Masque

E894ACD2-D44A-4DFC-825C-528FC03AD688.jpeg&width=280&height=500
Youngblood Nourishing Detox Masque on naamio, joka puhdistaa ihon perusteellisesti ilman kuivattavaa vaikutusta. Tätä naamiota voivat käyttää kaikki ihotyypit. Se sisältää kaoliinisavea ja hiiltä, jotka tehokkaasti ja hellävaraisesti poistavat lian, epäpuhtaudet ja ylimääräisen rasvan iholta jättäen..
Hinta: 66.00 €

iS Clinical Warm Up - Cool Down Facial Kit tuotepaketti

warm_up_cool_down.jpg&width=280&height=500
Rauhoittava – Kosteuttava - Virkistävä
Virkistystä ihollesi, tämä yksinkertainen kotona tehtävä kasvohoito auttaa saavuttamaan hehkuvan ihon tukien samalla ihon yleistä terveyttä. WARMING HONEY CLEANSER puhdistaa ja kuorii hellävaraisesti ihon, jonka jälkeen HYDRA-INTENSIVE-COOLING MASQUE virkistää..
Hinta: 147.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »