Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Multivitamin Thermafoliant

Hinta:67.00 €

Inkerin vinkit: Hellävarainen kuorinta-aine kaikille ihotyypeille. Nopea käyttää, sillä vaikutusaika on vain 1-3 minuuttia. Vanhenevalle iholle tärkeä tuote, koska ihon kuolleen solukon määrä lisääntyy iän myötä. Sopii myös ohuelle ja herkistyneelle iholle. Kuorinnan merkitys iholle on hyvin tarpeellinen, mutta suomalaiset käyttävät niitä ihan liian harvoin. Ihonhoidon ammattilaiset pitävät kuorintaa yhtenä tehokkaimmista hoitokeinoista valon vaurioittaman ja/tai ikääntyvän ihon hoitoon. Tämä kuorinta on varmasti turvallinen ja hellävarainen, mutta siitä on suuri hyöty ihon hyvinvoinnin kannalta.

MultiVitamin Thermafoliant on kuorinta, jonka tehokkaat mekaaniset ja kemialliset kuorivat aineet yhdistyvät ainutlaatuiseen lämpöteknologiaan, joka aktivoituu kontaktissa ihoon tai veteen. Lämpö tehostaa tuotteen sisältämien vitamiinien imeytymistä ihoon.

Kenelle: Kaikille ihotyypeille, ennenaikaisesti ikääntyvälle iholle.

  • Ainutlaatuinen lämpöteknologia aktivoituu kontaktissa veden kanssa ja edistää tehoaineiden kulkeutumista syvemmälle ihoon. 
  • Hienojakoinen mineraalijauhe kuorii ja häivyttää hiusjuonteita. 
  • Maitohappo ja salisyylihappo kuorivat ja ihon pinta pehmenee hetkessä. 
  • A-, C-, ja E-vitamiini korjaavat ikääntymisen merkkejä, vahvistavat ihon rakennetta ja pehmittävät ihoa.

Käyttö: Puhdistuksen jälkeen levitä kostealle iholle ja pyörittele kostein sormin 1 - 2 min. Vältä silmänympärysihoa. Kuorinta on voimakkaampi, jos teet sen suoraan kuivalle iholle. Poista huolellisesti lämpimällä vedellä. Käytä 2 - 3 kertaa viikossa.

Ei sisällä keinotekoisia väriaineita tai tuoksuja / parabeeniton / gluteeniton / vegaani / testattu ilman eläinkokeita.

Koko 75 ml

Suosittelemme myös

Youngblood Brow ARTISTE -kulmien muotoilupaletti

brow_artiste.jpg&width=280&height=500
Ylellinen meikkipaletti kulmien muotoiluun. Paletissa on kaksi käytännöllistä kulmaväriä, vaalea ja tumma, sekä värin kiinnitykseen tarvittava kulmakarvageeli. Rasiassa myös pinsetit, sivellin ja harja sekä käytännöllinen peili. Sävy: dark.
Hinta: 70.00 €

iS Clinical C Eye Serum Advance+ 15ml

is-clinical-c-eye-serum-advance-plus-silmanymparysseerumi.png&width=280&height=500
Ikääntymistä estävä – tasapainottava – kirkastava silmänympärysseerumi
Tämä tehokas, mutta hellävarainen tuote auttaa häivyttämään silmien turvotusta, hienoja juonteita ja ryppyjä. C EYE SERUM ADVANCE+® auttaa vaalentamaan tummia silmänalusia, parantamaan ihon väriä sekä tasoittamaan sitä..
Hinta: 81.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »